Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Örömhír

Örömhír Nagy örömmel tudatom veletek, hogy az Emberbarát Alapítvány Alkohol- Drogrehabilitációs Intézetében 6 fiú tért meg.

Ma, hétfőn délelőtt 9 órakor 6 fiú kért, hogy imádkozzam velük, mert meg akarnak térni. A délelőtt folyamán felkészítettem őket a megtérésre. A mai fiataloknak hiányos ismereteik vannak Istennel kapcsolatban. Megértették és hitték, hogy nekik Jézus Krisztusra, a Megváltóra van szükségük. Nem elég abbahagyni a drogozást, ivást, megváltásra van szükségük. Elmentem ebédelni, tíz percet pihentem, utána újra találkoztunk. Mindenkivel külön imádkoztam. Megvallották az Úrnak bűneiket, és a bűnbocsánat bizonyosságában befogadták Jézus Krisztust a szívükbe. Letérdeltünk és megáldottam őket az Atya, Fiú, Szentlélek Isten nevében. Végül összejöttünk, megkínáltam őket Colával. Adtam nekik Bibliát, és kezdők számára készített bibliaolvasót. Volt, aki nehezen tudott olvasni, kértem a többieket, hogy segítsenek az ige felolvasásában. Bejött hozzánk Bereczki Ági és Kababik Kató, és együtt beszélgettünk és imádkoztunk. Hála az Úrnak a kegyelemért.

A Kossuth Rádiótól is felkeresték az alapítványt, és egy rövid riportot is készítettek a drogproblémáról. Ma szép napunk volt.

Soli Deo Gloria!