Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Olaszországi kirándulás

Olaszországi kirándulás A közösségből 38-an vettek részt az augusztus 17. és 24. közötti olaszországi kiránduláson. A hazatérők szerint igazi testi-lelki felüdülést jelentett ez az együtt töltött néhány nap.

A szállás az olaszországi Lignano üdülőhely kempingjében volt, mobilházakban. Nem csak a félpanziós fizikai ellátás volt bőséges, hanem a lelki táplálék is. A napirend része volt a reggeli és esti elcsendesedés az ige körül. Sokszor szóba került a Példabeszédek könyve, amit a Bibliaolvasó szerint együtt olvasott a gyülekezet azokban a napokban. Elhangzott az is, hogy minden napot tudatosan kell megélni, úgy, hogy lelki haszonra tegyünk szert. A kemping közelében sok lehetőség volt a pihenésre. A közeli homokos tengerpart, a sportpályák, a városka sokszínű piaca és sétállóutcája sok élményt tartogatott. Különösen érdekes volt a két hajókirándulás a hét során, Grádóba és Murano-Burano-Torcello szigeteire. Hála legyen Istennek ezekért az áldott napokért!