Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to https://dqwatches.com
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Zsanett hozzászólása

Zsanett vagyok 36 éves egyedülálló nö. Szeretnék a fütésben az Elörefizetös villanyora feletöltésében segítséget kérni. 50%os pszichés betegségek miatt nem tudok dolgozni. Le vagyok%va a havi jövedelem 27.200 ft. Ha tudnak segíteni valahogyan nekem. E-mail címem: Odrozsanett@gmail.com.sajnos a család segítö se az önkormányzat nem ad érdemi anyagi támogatást.  Ha tudnak segíteni valahogyan nekem akkor az nagyon megköszöném. Öszinte tisztelettel: Zsanett. 2018.08.25 napja. 

Írta: 2018-08-25, 21:18:13-kor
Csilla hozzászólása

Kedves Testvérek!

Kérlek imádkozzatok azért, hogy ne veszítsem el a munkahelyem ami egyenlőre még van, de mivel elfogyott a munka jelenleg nincs mit csinálnom cégen belül.

Hálásan köszönöm! Isten áldjon benneteket!

Írta: 2018-07-01, 20:49:22-kor
Annamária hozzászólása

Kérem imádkozzatok  a fiam pénteki szem műtéte sikeres legyen, és az Úr irányítsa

az orvosok kezét.  Hálás köszönettel Merőné  Annamária

Írta: 2018-04-04, 15:33:53-kor
anna hozzászólása

Kedves Imacsoport! Anyukámért szeretnék imát kérni, akinek nagyon nagy csontritkulása van és nagyon nehezen megy. Minden imát anyukámért hálásan köszönök. Anna

Írta: 2018-03-28, 09:30:57-kor
Vincze Zoltánné hozzászólása

Tisztelt Imacsoport!

Március 19-én lesz kettős műtétem.Már 10 éve gondok voltak a fogammal. Rendszeresen jártam kontroll vizsgálatokra és mindig mondtam a fogorvosnak a problémát. Elhesegette füle mellett amit mondtam,megkopogtatta a fogamat és közölte nincs semmi probléma. Sajnos komoly arcüreg gyulladás kaptam,ezért kell műteni. Foghúzás és arcüreg műtétem lesz egyszerre. Arcüregem ki fog lyukadni a műtétnél,ezért össze kell majd varrni. Véletlenül sikerült rájönni a problémára. A fogorvosom beteg lett, e-miatt másik orvoshoz kerültem,aki elküldött panoráma röntgenre,majd arcüreg CT-re. Ez után közölték velem a diagnózist.

Kérem Önöket imádkozzanak értem,hogy gond nélkül vészeljem át a műtétet.

Köszönettel: Vincze Zoltánné Erzsike 

Írta: 2018-03-14, 16:11:13-kor
Balázs hozzászólása

Kedves Mindenki Temploma!

A szombati evangelizációban láttam egy férfi beszélt arról, hogy egész évben milyen események, kirándulások voltak. Érdeklődnék, hogy pl a naszályi vagy szlovéniai kirándulásról esetleg esküvőkről lesznek képek feltöltve? Válaszukat előre is köszönöm.

Írta: 2018-01-13, 20:34:07-kor
Monika hozzászólása

Drága Testvéreim az Úrban. MINDENKI TEMPLOMA.

 

Mónika vagyok, és szeretnek megosztani veletek a bizonyságomat az Úr kegyelméből. Ha ellátogathatnék hozzátok, és az istentiszteleteteken kis időt kapnék rá. Köszönöm az Úr nevében is, és várom a választ. Áldjon az Úr titeket! 

Írta: 2017-11-28, 13:21:27-kor
Mónika hozzászólása

Szeretném megkérdezni, hogy hol találom meg annak az éneknek a szövegét amiben e sorok találhatók: "....te vagy király a szívemben uralkodik istenemmel...." Sajnos a dal címét nem tudom. Szoktam nézni a vasárnapi evangelizációt, és mindig a szívemig ér isten szava. Blanka és Andris esküvőjéhez gratulálok nagyon megható volt!!!! Válaszukat nagyon szépen köszönöm! Mónika

Írta: 2017-10-29, 16:58:06-kor
Balázs hozzászólása

Sziasztok !  Kérdésem az lenne, hogy a Sukorói Arborétumban tett kirándulásról lesznek képek feltöltve? Akár ide vagy máshova? Válaszukat előre is köszönöm

Írta: 2017-08-23, 06:28:10-kor
Tóth Anita hozzászólása

Tisztelt Imacsoport!

Kérem segítsenek imátkozni tesvéremért és a családjáért. Ilyen szép kapcsolatot még soha életemben nem láttam. Egy ideje valami történt a tesvéremmel, de nem tudjuk,hogy micsoda (szerintem Ő saját magát sem érti). Feleségével elutasító, hanyagolja a családját, kislányát; állandóan menekül otthonról, nem szeret otthon lenni, és nem tudjuk hová megy. Előfordul, hogy órákat ül a kocsiban a garázsban. Menekül a családtagjai elől is. Nagyon aggódom érte és értük, a pici lányuk is nagyon feszült már állandóan. Nem hiszem, hogy bármilyen szakmai segítséget elfogadna. Csak az imátkozásban bízok. Kérem segítsenek ezt a szép családot megmenteni!  Isten áldja meg munkájukat és életüket!

Nagyon köszönöm a segítségüket!

Írta: 2017-08-09, 00:11:22-kor