Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

Replica Handbags 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Andó Ildikó hozzászólása

Áldott estét kívánok.  Szeretnék kérdezni, sajnálatos módon nem vagyok megkeresztelve, de hiszek az Úristenben. Az a probléma, hogy  ha elmennék templomba és járnék hittanra, a halláscsökkenésem miatt nem érteném amit mondana a pap... Mit tegyek? ? Szégyellem mert szegény vagyok és nem tudom hogy miként oldjam meg ezt a problémát. .. Köszönöm szépen a választ.

Írta: 2016-02-07, 22:54:58-kor
Pelles Sándor hozzászólása

Áldás Békeség!

Krisztusban kedves testvérek. Egy szomorú észrevételt,szeretnék jelezni a gyülekezet vezetőinek! Rendszeres nézője vagyok ennek a csodálatos evangelizációs istentiszteletnek, bizonyságtételeknek, de sajnos a műsor szolgáltatását megszüntették! Kérem önöket, hogy imádságban kérjük közösen a JÓISTENT, hogy helyezze vissza szolgáltató az önök csodálatos ISTENTISZTELETI alkalmait. Gondolom az ország egész területén megszűnt a szolgáltatás. MIÉRT???


Replique Montre
Írta: 2016-01-07, 23:28:56-kor
egy gyülekezeti tag hozzászólása

Kedves Gábor Judit!

A 2016-os igevezető közzétételre került a honlapon, a Médiatár főmenüpont Szövegtár helyén.
A Bibliaolvasó nem tükröz semmiféle felekezeti nézőpontot, csupán a Biblia mindennapi olvasásához nyújt segítséget.
Áldott bibliaolvasást kívánok Kacsintás

Írta: 2015-12-25, 23:04:08-kor
gábor judit hozzászólása

Azután érdeklődöm, hogy mikor teszitek közzé a 2016-os Bibliaolvasót, nagyon örülnék, ha már elsejétől tudnám a ti Bibliaolvasótok alapján olvasni a napi részeket, ja és szeretném megtudni hogy pontosan  milyen hitvallás alapján készül az  olvasó , úgy tudom Pünkösdista, de sehol nem láttam a weboldalon erről semmit, hogy milyen vallásúak a Mindenki templomába járó hívek. Remélem már a hónap elején tudom használni a Bibliaolvasót, mert azt hallottam, hogy csak január, vagy február körül szokott  felkerülni az oldalra.      Köszönet !!!      Dicsértessék a JÉZUS KRISZTUS Mindörökké

Írta: 2015-12-22, 15:49:49-kor
Vizelli Károlyné hozzászólása

Nagy szeretettel kérlek titeket,hogy imádkozzatok Jobbágy Sándorért, aki a menyem édesapja. Rákos beteg és az utolsó stádiumban van. Hiszem,hogy Jézus Krisztus nem változik, Ő tegnap, ma és mindörökké ugyanaz a gyógyító és szabadító Úr. /Jobbágy Sándor Miskolcszirmán él./

Áldjon meg titeket a Úr!

Testvéretek az Úrban, Vizelli Károlyné Margó!

Írta: 2015-11-27, 08:57:04-kor
Erika hozzászólása

Nem értem az Apostoli Hitvallás egy részét! Segítséget, magyarázatot kérek bárkitől aki jól ismeri a Szentírást (én még nem értem a végére)! Jézus halála után mit keresett a pokolban? (már ha egyáltalán létezik a pokol, ahol a Szerető Isten örömét leli a gonoszok kínzásában!?) Mit keresett egy tökéletes, bűntelen ember a gonoszok között??????

Írta: 2015-11-01, 08:46:40-kor
Jakó László hozzászólása

ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET! Ó Ti kedves házaspár, Öröm nekem hogy megtudtam először a PAX TV ből hogy még mindig ÉLTEK és a Szolgálatotok Folytatódik. Most lehet meglepetés lesz a levelem számotokra mert a Történetem röviden:  én akkor kb. 23 éves fiatalember voltam /most 48/ és amikor Budapestre mentem dolgozni akkor a Gizella utcában elmentem a Ti Gyülekezetetekbe és csak ámultam, és csodálkoztam azon a sok fiatal lányon és fiún. A szentség volt közöttetek, meg aztán az ÚR Jelenlétében voltunk. És a Dicséretek... Ó gyönyörű időszakok voltak! Sajnos akkor nem épültem be a Ti Gyülekezetetekbe, amit most is bánok, pedig annyira szeretek mindenkit és rendkívül kedvesek voltatok /vagytok/. Sajnos én Gyülekezetből gyülekezetbe mentem, és nem leltem a helyemet, pedig már akkor az ÚR ajándékba adott nekem Titeket. Azután megismertem egy keresztény hölgyet és sajnos feleségül vettem - ugyanis a műtétem után ő elhagyott engemet és elvált tőlem. És még annyit, hogy ha a Ti Gyülekezetetekben nősültem volna meg akkor ma is Boldog lennék. Ezt biztosra mondom, mert a Ti Fiataljaitok már akkor nagyon az ÚRban voltak, és jó replique montre érzés volt az a mindent átható szentség! Nagyon szeretlek Titeket, és kíváncsi vagyok hogy most hány taglétszámú a gyülekezetetek. Én Szabolcs Megyében lakom Mátészalka környékén most. Laci, aki jó helyen volt amikor gyülekezetet keresett!!! 

Írta: 2015-10-19, 15:01:05-kor
egy gyülekezeti tag hozzászólása

Kedves Majzik Mercédes!

Az igevezető továbbra is elérhető a honlapon, a Médiatár főmenüpont Szövegtár helyén.
Áldott bibliaolvasást kívánok Kacsintás

Írta: 2015-06-18, 15:07:37-kor
Agi neni hozzászólása

Szeretném megköszönni a támogatást, amit a Próbáld meg, segítünk! műsorban nyújtanak. Sokszor nyerek újból erőt a kitartáshoz a férjem mellett, és reményt a megtérésére. Lassuné

Írta: 2015-05-24, 19:30:45-kor
Agi neni hozzászólása

Nem tudom, hogy nyilvános-e ez az üzenet, de szeretném megírni: Nagyon sokat segítenek az önök által közvetített műsorok. Várom az igehirdetéseket, mert lelkileg kimerítő a hetem, idősekkel foglalkozok, nekik is ajánlom a Pax tv-t. A szenvedélybetegekről szóló műsor a reményt kelti a szívemben, mert a férjem ezzel küszködik, az egész család replique montre bánatára. A tanítások, beszélgetések építenek. Jegyzetelem a szombati igehirdetéseket, mert így jobban emlékezek rájuk, könnyebb felidézni. Jó, hogy vannak ismétlések is. Egy kicsit közelinek tartjuk a gyülekezet a szívünkhöz.

Írta: 2015-04-29, 13:45:48-kor