Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Juhász Mária hozzászólása

Kedves Testvérek Kérek egy imatámogatást kedves is merősöm részére. Hálásan köszöm a segítséget. Tatabányáról,Marika.

Írta: 2018-10-25, 16:41:44-kor
Erika hozzászólása

Kedves Testvérek!

 

Kérlek benneteket, imádkozzatok értem és a családomért. Három gyermekem van, akik közül a második már Istennek hála az Úr útján jár. Igaz még van néhány dolog, amin változtatniuk kell, de már végre az Úr felé mennek. 

Az idősebb fiam élete elég zűrös. Nem akar Istenhez fordulni. Azt mondja, hogy az életét ő szúrta el, neki kell megoldani, amit elrontott. Hiába mondom neki, hogy Jézus a megoldás, nem tudja elhinni. Nagyon fáj, hogy nem boldog az élete, mert egyik bajból megy a másikba, pedig egy nagyon jólelkű ember. Nagyon szeretném, ha végre el tudná fogadni Jézust megváltójának!

A legkisebbem, a lányom és a vejem sem igazán foglalkoznak az Úrral, pedig ők jártak gyülekezetbe és be is vannak merítkezve, mégsem akarnak Istennel járni. A vejem visszafordult az evolúció felé. Nagyon furcsa nézetei vannak. Ahol laknak, ott nincs is gyülekezet. Autójuk sem lévén nem is foglalkoznak vele, hogy akár busszal is el lehetne jutni gyülekezetbe, ha keresnének egyet. Most várják a második babát. Nagyon vágyom rá, hogy végre ők is Isten gyülekezetének a tagjai legyenek!

A bátyám valóságos sokkot kap, és egyenesen rám vágja a telefont, ha Istenről beszélek neki. A családja szerte széjjel él. Az idősebb lánya megszakította vele a kapcsolatot. A volt feleségét csak gyűlölettel telve tudja szapulni. A kisebb lánya keményen alkoholizál, dohányzik és kávézik. "Szinte a kávé tartja benne a lelket." A bátyám azzal szomorít engem, hogy ha felhív, állandóan azzal foglalkozik, mi lesz, ha a lánya - Kati - ittasan felcsavarodik egy fára, vagy tömegkarambolt okoz az ittas vezetés miatt, stb. stb. Nem tudok rá hatni. Pedig a bibliában meg van írva, "amitől tart az istentelen, az fog bekövetkezni rajta".  De az Úrról hallani sem akarnak. Minden nap imádkozom értük, de egyre inkább úgy érzem, hogy egyedül kevés vagyok ennyi problémához. 

Kérlek benneteket segítsetek nekem, mert nagyon el vagyok szomorodva, hogy ennyi baj van a családomban. Tudom, hogy előbb Istenhez kerül minden, ami engem ér, de jó lenne már egy kicsit örülni, hogy az imáim meghallgatásra találnának! Szeretném még megérni, hogy mindegyik gyermekem és a családtagjaim mindannyiam az Úrban élnének, s végre boldogok lehetnénk Jézus Krisztusban!!!

Az Úr áldását kívánom életetekre és szolgálatotokra. Köszönöm az imáitokat!                       Erika

Írta: 2018-10-24, 18:46:46-kor
Zsanett hozzászólása

Zsanett vagyok 36 éves egyedülálló nö. Szeretnék a fütésben az Elörefizetös villanyora feletöltésében segítséget kérni. 50%os pszichés betegségek miatt nem tudok dolgozni. Le vagyok%va a havi jövedelem 27.200 ft. Ha tudnak segíteni valahogyan nekem. E-mail címem: Odrozsanett@gmail.com.sajnos a család segítö se az önkormányzat nem ad érdemi anyagi támogatást.  Ha tudnak segíteni valahogyan nekem akkor az nagyon megköszöném. Öszinte tisztelettel: Zsanett. 2018.08.25 napja. 

Írta: 2018-08-25, 21:18:13-kor
Csilla hozzászólása

Kedves Testvérek!

Kérlek imádkozzatok azért, hogy ne veszítsem el a munkahelyem ami egyenlőre még van, de mivel elfogyott a munka jelenleg nincs mit csinálnom cégen belül.

Hálásan köszönöm! Isten áldjon benneteket!

Írta: 2018-07-01, 20:49:22-kor
Annamária hozzászólása

Kérem imádkozzatok  a fiam pénteki szem műtéte sikeres legyen, és az Úr irányítsa

az orvosok kezét.  Hálás köszönettel Merőné  Annamária

Írta: 2018-04-04, 15:33:53-kor
anna hozzászólása

Kedves Imacsoport! Anyukámért szeretnék imát kérni, akinek nagyon nagy csontritkulása van és nagyon nehezen megy. Minden imát anyukámért hálásan köszönök. Anna

Írta: 2018-03-28, 09:30:57-kor
Vincze Zoltánné hozzászólása

Tisztelt Imacsoport!

Március 19-én lesz kettős műtétem.Már 10 éve gondok voltak a fogammal. Rendszeresen jártam kontroll vizsgálatokra és mindig mondtam a fogorvosnak a problémát. Elhesegette füle mellett amit mondtam,megkopogtatta a fogamat és közölte nincs semmi probléma. Sajnos komoly arcüreg gyulladás kaptam,ezért kell műteni. Foghúzás és arcüreg műtétem lesz egyszerre. Arcüregem ki fog lyukadni a műtétnél,ezért össze kell majd varrni. Véletlenül sikerült rájönni a problémára. A fogorvosom beteg lett, e-miatt másik orvoshoz kerültem,aki elküldött panoráma röntgenre,majd arcüreg CT-re. Ez után közölték velem a diagnózist.

Kérem Önöket imádkozzanak értem,hogy gond nélkül vészeljem át a műtétet.

Köszönettel: Vincze Zoltánné Erzsike 

Írta: 2018-03-14, 16:11:13-kor
Balázs hozzászólása

Kedves Mindenki Temploma!

A szombati evangelizációban láttam egy férfi beszélt arról, hogy egész évben milyen események, kirándulások voltak. Érdeklődnék, hogy pl a naszályi vagy szlovéniai kirándulásról esetleg esküvőkről lesznek képek feltöltve? Válaszukat előre is köszönöm.

Írta: 2018-01-13, 20:34:07-kor
Monika hozzászólása

Drága Testvéreim az Úrban. MINDENKI TEMPLOMA.

 

Mónika vagyok, és szeretnek megosztani veletek a bizonyságomat az Úr kegyelméből. Ha ellátogathatnék hozzátok, és az istentiszteleteteken kis időt kapnék rá. Köszönöm az Úr nevében is, és várom a választ. Áldjon az Úr titeket! 

Írta: 2017-11-28, 13:21:27-kor
Mónika hozzászólása

Szeretném megkérdezni, hogy hol találom meg annak az éneknek a szövegét amiben e sorok találhatók: "....te vagy király a szívemben uralkodik istenemmel...." Sajnos a dal címét nem tudom. Szoktam nézni a vasárnapi evangelizációt, és mindig a szívemig ér isten szava. Blanka és Andris esküvőjéhez gratulálok nagyon megható volt!!!! Válaszukat nagyon szépen köszönöm! Mónika

Írta: 2017-10-29, 16:58:06-kor