Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Bánszki Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Két tiszteletteljes  kérésem lenne Önökhöz: Kérem imádkozzanak anyósomért, aki 86 évesen combnyaktörést szenvedett, megműtötték, de nagyon rosszul van. a 23 éves lányomért is kérnék imatámogatást egyrészt azért,hogy a magánélete végre egyenesbe jöjjön (nagyon sokat szenvedett), másrészt hogy megtalálja a neki való munkát. (Jelenleg Svédországban tartózkodik)

Előre is köszönöm: Bánszki Edit

Írta: 2017-07-18, 22:09:28-kor
Mislóczky Mária hozzászólása

Tisztelt  Imacsoport.!

Imatámogatást szeretnék kérni a családunkban megbomlott

családi  harmónia helyreállításáért.

Hálásan köszönöm

Mária

Írta: 2017-07-11, 23:38:09-kor
Péter hozzászólása

Kedves Mindenki Temploma!

Kérdésem az lenne, hogy mikor lesznek feltöltve újra videók a netre. Pontosabban a youtube-ra.

Írta: 2017-05-18, 21:42:25-kor
bogdán józsef hozzászólása

Nagyon szépen kérem a Mindenki temploma gyülekezetétől, hogy imádkozzanak a hallássérült fiamért. Egy szomorú apuka Zala megyéből. Előre is nagyon szépen köszönöm

Írta: 2017-04-11, 12:00:24-kor
Magdi hozzászólása

e mail:mmmeggi @ freemail.hu

Várom a választ. Köszönöm a lehetőséget és a fáradozást!

Tisztelettel: Magyarné M. Magdolna


Írta: 2017-03-22, 23:20:57-kor
Purak Zsuzsat hozzászólása

Szeretném az alábbi verset megosztani Veletek!
Áldott, nemzet(t)
1. Mily szépek a sátraid Izrael( i )
2. Istened kedvel 
3. minden népet vendégül látsz  
4. örömöt sugárzol
5. Szól a zene, mindenki táncol
6. Isten Lelke ficánkol benned
7. gyönyörködik az Úr nemzet(t)
Purak Zsuzsa

Írta: 2017-03-16, 10:11:21-kor
Purak Zsuzsa hozzászólása

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet veletek személyesen felvenni a kapcsolatot. e-mail címem: purakzs@gmail.com. Purak Zsuzsa

Írta: 2017-03-08, 00:53:56-kor
Purak Zsuzsa hozzászólása

Kedves Testvéreim! Szeretném, ha az Úr elé vinnétek imakéréseimet! Nővérem, Purak Aranka szeméért szeretném ha imádkoznátok, és hogy gyógyuljon meg a cukorbetegségből teljesen. Édesanyámért is imakéréssel fordulok hozzátok. Ő jelenleg vidéken, egy pszichiátriai betegeknek fenntartott öregek otthonában él.P urak Vincéné, leánykori neve Fülöp Rozália a neve. A nővérem albérlőéért is szeretném ha imádkoznátok. 71 éves testvérnő. Ő súlyos szívbeteg, elhízott, tüdeje nem működik teljes kapacitással. Szántó Jánosné Hajdu Zsuzsannának hívják. Végül magamért is szeretnék közbenjárást kérni. Én is pszichiátriai kezelés alatt állok, skizoaffektív pszichózis kevert fázis diagnózissal. A térdeim, főleg a jobb is beteg, jelenleg kezelik. Szeretném, ha azt is meggyógyítaná Isten. Purak Zsuzsannának hívnak. Nagyon köszönöm, hogy közbenjártok értünk. Áldjon meg benneteket az Úr, és válaszolja meg ne csak ezeket, hanem az összes imátokat! Szeretettel és köszönettel: Purak Zsuzsa (Kívánok még áldott Biblia- tanulmányozást és nagyon áldott szombati evangelizációt!)

Írta: 2017-03-07, 21:15:46-kor
moderátor hozzászólása

Kedves Tamás!

Köszönjük szépen a visszajelzésed! Igyekszünk majd a közeljövőben további gyülekezeti videókat feltölteni a gyülekezet YouTube csatornára. Ami a gyülekezeti kirándulásokat illeti azokra mindenkit sok szeretettel várunk, általában tavasztól őszig a hivatalos ünnepnapokon szokott együtt kirándulni a gyülekezet... Az Istenben való hittel kapcsolatban pedig nagyon szívesen elbeszélgetnénk Veled, ha esetleg el tudnál jönni egy gyülekezeti alkalomra. Az üdvösség kérdése szintén egy nagyon komoly téma, amiről nagyon szívesen beszélgetünk Veled. Mi hisszük és megtapasztaltuk, hogy lehetséges teljes meggyőződésre jutni arról, hogy üdvösségünk van, és a halál után Istennel együtt tölthetjük el az örökkévalóságot.

Írta: 2017-02-26, 21:36:30-kor
Tamás hozzászólása

Tisztelt Mindenki Temploma!

Tamás vagyok és nem tudom, hogy ezt ki olvassa de remélem valaki tud majd válaszolni.

Első kérdésem az lenne (amit lehet már kérdeztek mások is) hogy a youtubeon lévő gyülekezeti énekek már rég voltak frissítve 6 hónapja és mivel tetszenek az énekek ezért kérdezném, hogy mikor lesz feltöltve megint új gyülekezeti énekek.

Második kérdésem, hogy alapjába véve nem tudom eldönteni, hogy hiszek-e Istenbe vagy nem. Néha igen, néha nem. Ha jó dolgok történnek velem akkor mindig azt mondom, Ó igen köszönöm istenem, viszont ha rossz dolgok akkor mindig szidom vagy szimplán azt mondom hogy a r..életbe nincs Isten meg stb stb. Egy kicsit van bennem egy félelem az iránt, hogy ha meghalunk akkor tényleg találkozhatunk Istennel? Egy jobb világba fogunk kerülni? Mi van ha nem? Mi van ha sokkal rosszabb lesz mint most? Valahogy mindig ezek a gondolatok vannak bennem és ez egy kicsit nyugtalanít.

A harmadik kérdésem, hogy szoktam nézni ezeket a kirándulos videókat is. Magam is szeretek /szerettem kirándulni. Ezekre a kiránduloskra csak a gyülekezeti tagok mehetnek? Vagy egy tök idegen ember is? Lehet hülye kérdés dehát...

ÜDv, Tamás

Írta: 2017-02-25, 09:39:39-kor