Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to https://dqwatches.com
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Korábban én kértem imát a házasságunk megmentéséért. Úgy tűnt rendeződtek a problémáink. Megbeszéltük együtt a számunkra problémás témákat, tényeket. Férjem megváltozott az élet minden területén. A házasélet is beteljesült. Ez csak három hétig tartott. Azonban a nő szombaton ismét jelentkezett és beszélgettek. [...] Nem tudom mire jó az, ha mások életét megzavarjuk, számomra ez érthetetlen. [...] Ha hónapok telnek el szex nélkül, akkor valami nincs rendben. Ha nincs rejtett betegsége a férjnek, valószínűleg mély kudarcérzés, csalódottság, depresszió vagy reménytelenség van a háttérben, amire segítségre van szüksége. Az ima segít világosságra hozni a problémát és a megoldást. Ehhez szeretném kérni ismét az Imacsoport segítségét, hogy imádkozzanak a házasságunkért, férjem egészségéért és, hogy Isten minden kísértést tartson távol az életünktől.

Távolíts el az életünkből bármit vagy bárkit, aki, vagy ami hűtlenségre kísérthetne! Segíts nekünk "tartózkodni a paráznaságtól, hogy mindketten tudjunk szentségben és tisztaságban élni" egymással!

I. Thesszalonika 4:3-5

Én így imádkozom.

Írta: 2019-04-23, 22:16:31-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves imacsoport! Imádkozzanak a házasságom megmentéséért. 45 éve vagyunk házasok, a mai napon férjem közölte velem nem szeret, illetve szeret úgy ahogy. [...] élünk egymás mellett, mint két idegen. Én a földszinten alszom, ő az emeleten alszik. Több műtétem volt, emiatt  meghíztam. Ki nem állhatja, utálja a kövér embereket közölte. Semmi vonzalmat nem érez irántam. [...] Az igazsághoz hozzátartozik az, ezen a héten beállított hozzánk egy [...] nevű nő, aki közölte személyesen meg akarja ismerni férjemet. [...] interneten leveleztek... Erről én nem tudtam semmit, pedig már januárban elküldte a fényképeket magáról a nő. Férjem hallgatott erről, mint nyúl a fűben. Mikor ma megkérdeztem komolyan gondolja mindezt, azt mondta igen. Most nincs neki senki, de ha lesz, biztos abban ki fogja használni mondta. Nagyon sértően, bunkó módon közölte mindezt velem. Az igazsághoz hozzátartozik Férjem többször volt már súlyos beteg én mindig elősegítettem neki a gyógyulását. Küzdöttem az életbe maradásáért. Még midig szeretem Őt ígyis, akkor is ha nem érdemli meg. Van egy könyv Stormie Omartian: Az imádkozó feleség hatalma, ebben találtam útmutatást. Bízom a jó Istenben,hogy megsegít minket!

"Legyen Megbecsült a házasság mindenki előtt, és házasélet tiszta! A paráznákat és a házasságtörőket pedig ítéletével sújtja az Isten." Zsidók 13:4 Ez az én igém.

Írta: 2019-03-30, 22:15:47-kor
Tóth család hozzászólása
Kedves imacsoport. Szeretnék kérni egy imát két idős beteg nagymamáért Fótra. Szeretnénk ha még sokáig élhetnének közöttünk fájdalom nélkül nyugalomban biztonságban szetető családjuk körében. Köszönjük szépen
Írta: 2019-03-26, 22:20:13-kor
Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport! Január 25-én kértem imatámogatásotokat a lányomért, akinek egy szakítás feldolgozása nehézségekbe ütközött. Ezúton szeretném megköszönni segítségeteket: Jobban van a leányom és sokkal bizakodóbban tekint a jövőbe. Kérlek Benneteket, továbbra is erősítsétek őt imátokban azt is belefoglalva, hogy a hite egyre erősebb legyen. A másik kérésem a fiammal kapcsolatos: Kérlek Benneteket imádkozzatok azért, hogy belássa, hogy minél hamarabb munkát kellene vállalnia, és a családi költségvetéshez jobban hozzá kellene járulnia.

Isten áldását kívánom életetekre! Köszönöm imatámogatásotokat!

Írta: 2019-03-20, 23:22:33-kor
Papp Eszter hozzászólása

Kedves ima csoport én egy down koros 25  èves lány vagyok szeretném ha imádkoznátok a nagypapámèrt mert álmatlanság gyötri nem tudd aludni és nyugtalan nem rég műtötték meg èr elzáródással és fel telt a làba vízzel egyszer egyszer görcsöl a lába meg zsibbad a lába èjszakánkènt nem alszik Papp Eszter vagyok 

Írta: 2019-02-16, 22:08:19-kor
Zsuzsanna hozzászólása
Egy Maglódi család mielőbbi gyógyulást kíván a lelkész Úrnak! Nagyon hiányzik a prédikációja a mindenki temploma című műsorból.
Írta: 2019-01-28, 14:52:08-kor
Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport! Kérlek Benneteket, imádkozzatok lányomért, aki egy hirtelen jött szakítást annyira nem tud feldolgozni, hogy az idegösszeroppanás szélére került. Valamint azért, hogy a munkájában sikeresebb legyen, illetve, ha nem ez az útja, akkor mihamarabb megtalálja azt.

Hálásan köszönöm imatámogatásotokat: Edit

Írta: 2019-01-25, 22:51:24-kor
Julianna hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Kérlek benneteket imádkozzatok kislányomért autoimmun májbetegsége van, és Apukámért daganatos betegséggel küzd. Hálásan köszönöm imáitokat. Julika

Írta: 2018-11-27, 15:00:10-kor
Juhász Mária hozzászólása

Kedves Testvérek Kérek egy imatámogatást kedves is merősöm részére. Hálásan köszöm a segítséget. Tatabányáról,Marika.

Írta: 2018-10-25, 16:41:44-kor
Erika hozzászólása

Kedves Testvérek!

 

Kérlek benneteket, imádkozzatok értem és a családomért. Három gyermekem van, akik közül a második már Istennek hála az Úr útján jár. Igaz még van néhány dolog, amin változtatniuk kell, de már végre az Úr felé mennek. 

Az idősebb fiam élete elég zűrös. Nem akar Istenhez fordulni. Azt mondja, hogy az életét ő szúrta el, neki kell megoldani, amit elrontott. Hiába mondom neki, hogy Jézus a megoldás, nem tudja elhinni. Nagyon fáj, hogy nem boldog az élete, mert egyik bajból megy a másikba, pedig egy nagyon jólelkű ember. Nagyon szeretném, ha végre el tudná fogadni Jézust megváltójának!

A legkisebbem, a lányom és a vejem sem igazán foglalkoznak az Úrral, pedig ők jártak gyülekezetbe és be is vannak merítkezve, mégsem akarnak Istennel járni. A vejem visszafordult az evolúció felé. Nagyon furcsa nézetei vannak. Ahol laknak, ott nincs is gyülekezet. Autójuk sem lévén nem is foglalkoznak vele, hogy akár busszal is el lehetne jutni gyülekezetbe, ha keresnének egyet. Most várják a második babát. Nagyon vágyom rá, hogy végre ők is Isten gyülekezetének a tagjai legyenek!

A bátyám valóságos sokkot kap, és egyenesen rám vágja a telefont, ha Istenről beszélek neki. A családja szerte széjjel él. Az idősebb lánya megszakította vele a kapcsolatot. A volt feleségét csak gyűlölettel telve tudja szapulni. A kisebb lánya keményen alkoholizál, dohányzik és kávézik. "Szinte a kávé tartja benne a lelket." A bátyám azzal szomorít engem, hogy ha felhív, állandóan azzal foglalkozik, mi lesz, ha a lánya - Kati - ittasan felcsavarodik egy fára, vagy tömegkarambolt okoz az ittas vezetés miatt, stb. stb. Nem tudok rá hatni. Pedig a bibliában meg van írva, "amitől tart az istentelen, az fog bekövetkezni rajta".  De az Úrról hallani sem akarnak. Minden nap imádkozom értük, de egyre inkább úgy érzem, hogy egyedül kevés vagyok ennyi problémához. 

Kérlek benneteket segítsetek nekem, mert nagyon el vagyok szomorodva, hogy ennyi baj van a családomban. Tudom, hogy előbb Istenhez kerül minden, ami engem ér, de jó lenne már egy kicsit örülni, hogy az imáim meghallgatásra találnának! Szeretném még megérni, hogy mindegyik gyermekem és a családtagjaim mindannyiam az Úrban élnének, s végre boldogok lehetnénk Jézus Krisztusban!!!

Az Úr áldását kívánom életetekre és szolgálatotokra. Köszönöm az imáitokat!                       Erika

Írta: 2018-10-24, 18:46:46-kor