Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

anna hozzászólása

Kedves Imacsoport! Anyukámért szeretnék imát kérni, akinek nagyon nagy csontritkulása van és nagyon nehezen megy. Minden imát anyukámért hálásan köszönök. Anna

Írta: 2018-03-28, 09:30:57-kor
Vincze Zoltánné hozzászólása

Tisztelt Imacsoport!

Március 19-én lesz kettős műtétem.Már 10 éve gondok voltak a fogammal. Rendszeresen jártam kontroll vizsgálatokra és mindig mondtam a fogorvosnak a problémát. Elhesegette füle mellett amit mondtam,megkopogtatta a fogamat és közölte nincs semmi probléma. Sajnos komoly arcüreg gyulladás kaptam,ezért kell műteni. Foghúzás és arcüreg műtétem lesz egyszerre. Arcüregem ki fog lyukadni a műtétnél,ezért össze kell majd varrni. Véletlenül sikerült rájönni a problémára. A fogorvosom beteg lett, e-miatt másik orvoshoz kerültem,aki elküldött panoráma röntgenre,majd arcüreg CT-re. Ez után közölték velem a diagnózist.

Kérem Önöket imádkozzanak értem,hogy gond nélkül vészeljem át a műtétet.

Köszönettel: Vincze Zoltánné Erzsike 

Írta: 2018-03-14, 16:11:13-kor
Balázs hozzászólása

Kedves Mindenki Temploma!

A szombati evangelizációban láttam egy férfi beszélt arról, hogy egész évben milyen események, kirándulások voltak. Érdeklődnék, hogy pl a naszályi vagy szlovéniai kirándulásról esetleg esküvőkről lesznek képek feltöltve? Válaszukat előre is köszönöm.

Írta: 2018-01-13, 20:34:07-kor
Monika hozzászólása

Drága Testvéreim az Úrban. MINDENKI TEMPLOMA.

 

Mónika vagyok, és szeretnek megosztani veletek a bizonyságomat az Úr kegyelméből. Ha ellátogathatnék hozzátok, és az istentiszteleteteken kis időt kapnék rá. Köszönöm az Úr nevében is, és várom a választ. Áldjon az Úr titeket! 

Írta: 2017-11-28, 13:21:27-kor
Mónika hozzászólása

Szeretném megkérdezni, hogy hol találom meg annak az éneknek a szövegét amiben e sorok találhatók: "....te vagy király a szívemben uralkodik istenemmel...." Sajnos a dal címét nem tudom. Szoktam nézni a vasárnapi evangelizációt, és mindig a szívemig ér isten szava. Blanka és Andris esküvőjéhez gratulálok nagyon megható volt!!!! Válaszukat nagyon szépen köszönöm! Mónika

Írta: 2017-10-29, 16:58:06-kor
Balázs hozzászólása

Sziasztok !  Kérdésem az lenne, hogy a Sukorói Arborétumban tett kirándulásról lesznek képek feltöltve? Akár ide vagy máshova? Válaszukat előre is köszönöm

Írta: 2017-08-23, 06:28:10-kor
Tóth Anita hozzászólása

Tisztelt Imacsoport!

Kérem segítsenek imátkozni tesvéremért és a családjáért. Ilyen szép kapcsolatot még soha életemben nem láttam. Egy ideje valami történt a tesvéremmel, de nem tudjuk,hogy micsoda (szerintem Ő saját magát sem érti). Feleségével elutasító, hanyagolja a családját, kislányát; állandóan menekül otthonról, nem szeret otthon lenni, és nem tudjuk hová megy. Előfordul, hogy órákat ül a kocsiban a garázsban. Menekül a családtagjai elől is. Nagyon aggódom érte és értük, a pici lányuk is nagyon feszült már állandóan. Nem hiszem, hogy bármilyen szakmai segítséget elfogadna. Csak az imátkozásban bízok. Kérem segítsenek ezt a szép családot megmenteni!  Isten áldja meg munkájukat és életüket!

Nagyon köszönöm a segítségüket!

Írta: 2017-08-09, 00:11:22-kor
Kovács Szabolcs hozzászólása

Kedves Mindenkitemploma!

Érdeklődnék, hogy lesz-e valamikor a közeljövőben frissitve a fényképtár illetve a videótár? Újabb videókkal, fényképekkel.

Írta: 2017-08-06, 08:19:39-kor
Bánszki Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Két tiszteletteljes  kérésem lenne Önökhöz: Kérem imádkozzanak anyósomért, aki 86 évesen combnyaktörést szenvedett, megműtötték, de nagyon rosszul van. a 23 éves lányomért is kérnék imatámogatást egyrészt azért,hogy a magánélete végre egyenesbe jöjjön (nagyon sokat szenvedett), másrészt hogy megtalálja a neki való munkát. (Jelenleg Svédországban tartózkodik)

Előre is köszönöm: Bánszki Edit

Írta: 2017-07-18, 22:09:28-kor
Mislóczky Mária hozzászólása

Tisztelt  Imacsoport.!

Imatámogatást szeretnék kérni a családunkban megbomlott

családi  harmónia helyreállításáért.

Hálásan köszönöm

Mária

Írta: 2017-07-11, 23:38:09-kor