Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Éva hozzászólása

Kérem írják meg, miért nem helyénvaló a katolikus keresztelés a bemerítkezéssel szemben. Köszönöm! [...]@gmail.com privátban

Írta: 2019-08-28, 12:28:29-kor
Aggódó feleség hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Kérem, imádkozzanak férjem pornófüggőségétől való gyógyulásáért. Vasárnap tudtam meg, a férjem éjjel felkel 3 órakor, bekapcsoltja a tv. készüléket [...] ahol keményebbnél keményebb pornófilmeket néz. [...] Velem szemben elutasító mindig, "most a lábam begörcsölt, most a térdem fáj" stb. mondja. [...] Már a pornózás mellékhatásai is észrevehetők rajta. Emiatt én, mint a feleség nagyon szomorú vagyok. Segíteni szeretnék rajta.

Köszönöm az imatámogatást!

Írta: 2019-07-30, 23:47:09-kor
Erzsébet hozzászólása

Csodálatos volt a hét végi Evangelizáció. Nagyon tetszett a téma: a békesség és a megbocsájtás.

Köszönöm Bereczki Sándor Lelkész Úrnak és Bereczkii Ágnes Lelkésznőnek ezt a rendkívül szívhez szóló Istentiszteletet. A fiatalok éneke is mindig boldogsággal tölt el.

Köszönettel: Erzsébet

Írta: 2019-05-28, 21:56:46-kor
Egy aggódó édesanya hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretnék imát kérni gyermekemért, hogy megtalálja a tökéletes  házastársát életkorban és minden tekintetben hozzávalót. Fiam 43 éves. Most egy jóval idősebb nővel él együtt /60 évhez közeledik/, akinek 36 és 26 éves fiai vannak. Egy munkahelyen dolgoztak és a nő becserkészte a fiunkat. [...] Teljesen elidegeníti tőlünk a szüleitől, kisajátítja őt. Ha hazajön ritkán a fiunk, akkor is telefonon hívogatja, még a munkahelyéről is. Nem tudunk semmit csinálni, mert állandóan megzavarja családi életünket. [...] Mi nyugdíjas mozgáskorlátozottak vagyunk a férjemmel elkellene a segítség. Korábban segített a tűzifa fűrészelésénél, a szeretett állatai gondozásában, most azonban azt mondja: mikor csináljam nincs időm rá. Közben délig heverészik, lustálkodik a nővel az ágyban. Rájöttem, a nő alkoholt is fogyaszt rendszeresen. Albérletben lakik. Munkatársaira rendszeresen panaszkodik, amikor csak mód van rá. Fiunk egyetemi hallgató /közben dolgozik is/, tanulni kellene neki, de állandóan el kell menni welneszezni a szorgalmi időben. Munkahelye kb. a lakóhelyétől 10-15 percre van tömegközlekedéssel, de oda is autóval viteti magát. Mi meg fizetjük a kocsi javíttatását. Mint akinek elment az esze olyan lett a korábban másként gondolkodó fiunk. Elítélte az ilyen jellegű egészségtelen kapcsolatot, fertőt. Anyagilag is teljesen kihasználja. Teljesen új gépeket vásárolt a konyhába (tűzhely, mikro, hűtőszekrény, grillsütő, drága villany varrógép stb.) amióta szipolyozza gyermekünket és minket is. Fiunk 120 kg súlyú, mert állandóan olyan ételekkel, édességekkel eteti, ami egészségtelen. [...] (kb 30 kg-mal emelkedett a testsúlya, mióta nem velünk él). Féltjük az egészségét is, mert jelei mutatkoztak már ennek a helytelen táplálkozásnak.

Kérem imádkozzanak azért, Isten készítse elő azt a személyt, aki tökéletes házastárs lesz számára. És aki egészséges unokával megajándékoz minket. A jelenlegi kapcsolatától szabaduljon meg és Isten ajándékozza meg Őt jó egészséggel. Köszönettel fogadom az imát.

Írta: 2019-04-26, 23:31:21-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Korábban én kértem imát a házasságunk megmentéséért. Úgy tűnt rendeződtek a problémáink. Megbeszéltük együtt a számunkra problémás témákat, tényeket. Férjem megváltozott az élet minden területén. A házasélet is beteljesült. Ez csak három hétig tartott. Azonban a nő szombaton ismét jelentkezett és beszélgettek. [...] Nem tudom mire jó az, ha mások életét megzavarjuk, számomra ez érthetetlen. [...] Ha hónapok telnek el szex nélkül, akkor valami nincs rendben. Ha nincs rejtett betegsége a férjnek, valószínűleg mély kudarcérzés, csalódottság, depresszió vagy reménytelenség van a háttérben, amire segítségre van szüksége. Az ima segít világosságra hozni a problémát és a megoldást. Ehhez szeretném kérni ismét az Imacsoport segítségét, hogy imádkozzanak a házasságunkért, férjem egészségéért és, hogy Isten minden kísértést tartson távol az életünktől.

Távolíts el az életünkből bármit vagy bárkit, aki, vagy ami hűtlenségre kísérthetne! Segíts nekünk "tartózkodni a paráznaságtól, hogy mindketten tudjunk szentségben és tisztaságban élni" egymással!

I. Thesszalonika 4:3-5

Én így imádkozom.

Írta: 2019-04-23, 22:16:31-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves imacsoport! Imádkozzanak a házasságom megmentéséért. 45 éve vagyunk házasok, a mai napon férjem közölte velem nem szeret, illetve szeret úgy ahogy. [...] élünk egymás mellett, mint két idegen. Én a földszinten alszom, ő az emeleten alszik. Több műtétem volt, emiatt  meghíztam. Ki nem állhatja, utálja a kövér embereket közölte. Semmi vonzalmat nem érez irántam. [...] Az igazsághoz hozzátartozik az, ezen a héten beállított hozzánk egy [...] nevű nő, aki közölte személyesen meg akarja ismerni férjemet. [...] interneten leveleztek... Erről én nem tudtam semmit, pedig már januárban elküldte a fényképeket magáról a nő. Férjem hallgatott erről, mint nyúl a fűben. Mikor ma megkérdeztem komolyan gondolja mindezt, azt mondta igen. Most nincs neki senki, de ha lesz, biztos abban ki fogja használni mondta. Nagyon sértően, bunkó módon közölte mindezt velem. Az igazsághoz hozzátartozik Férjem többször volt már súlyos beteg én mindig elősegítettem neki a gyógyulását. Küzdöttem az életbe maradásáért. Még midig szeretem Őt ígyis, akkor is ha nem érdemli meg. Van egy könyv Stormie Omartian: Az imádkozó feleség hatalma, ebben találtam útmutatást. Bízom a jó Istenben,hogy megsegít minket!

"Legyen Megbecsült a házasság mindenki előtt, és házasélet tiszta! A paráznákat és a házasságtörőket pedig ítéletével sújtja az Isten." Zsidók 13:4 Ez az én igém.

Írta: 2019-03-30, 22:15:47-kor
Tóth család hozzászólása
Kedves imacsoport. Szeretnék kérni egy imát két idős beteg nagymamáért Fótra. Szeretnénk ha még sokáig élhetnének közöttünk fájdalom nélkül nyugalomban biztonságban szetető családjuk körében. Köszönjük szépen
Írta: 2019-03-26, 22:20:13-kor
Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport! Január 25-én kértem imatámogatásotokat a lányomért, akinek egy szakítás feldolgozása nehézségekbe ütközött. Ezúton szeretném megköszönni segítségeteket: Jobban van a leányom és sokkal bizakodóbban tekint a jövőbe. Kérlek Benneteket, továbbra is erősítsétek őt imátokban azt is belefoglalva, hogy a hite egyre erősebb legyen. A másik kérésem a fiammal kapcsolatos: Kérlek Benneteket imádkozzatok azért, hogy belássa, hogy minél hamarabb munkát kellene vállalnia, és a családi költségvetéshez jobban hozzá kellene járulnia.

Isten áldását kívánom életetekre! Köszönöm imatámogatásotokat!

Írta: 2019-03-20, 23:22:33-kor
Papp Eszter hozzászólása

Kedves ima csoport én egy down koros 25  èves lány vagyok szeretném ha imádkoznátok a nagypapámèrt mert álmatlanság gyötri nem tudd aludni és nyugtalan nem rég műtötték meg èr elzáródással és fel telt a làba vízzel egyszer egyszer görcsöl a lába meg zsibbad a lába èjszakánkènt nem alszik Papp Eszter vagyok 

Írta: 2019-02-16, 22:08:19-kor
Zsuzsanna hozzászólása
Egy Maglódi család mielőbbi gyógyulást kíván a lelkész Úrnak! Nagyon hiányzik a prédikációja a mindenki temploma című műsorból.
Írta: 2019-01-28, 14:52:08-kor