Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Én azért szeretnék imát kérni, hogy szűnjön meg a provokatív szexuális tartalmú, erotikus meztelen, vagy félig meztelen női pornó képek, fotók és videók közlése bizonyos portálokon. Sajnos divatba jött, hogy gátlástalanul vetkőznek pénzért vagy más okból egyes emberek. Feltűnési viszketegség  uralkodik rajtuk, túl nagy az önbizalmuk és nincs szégyenérzetük. Nem vagyok maradi gondolkodású, de én úgy gondolom ez nem helyes, nem tisztességes. Mondhatja valaki, hogy ha nem tetszik ne nézzem. Ezt azonban nehéz kiiktatni az emberek életéből. [...] Sok családos emberek életét teszik ezzel tönkre, mert függősséget okoz és iskolás korú gyermekek is hozzáférhetnek ezekhez.

Jó és hasznos az Internet, de tudni kell helyesen használni. Nem feltétlenül szükséges reklámozni az olyan tartalmú képeket, videókat, amelyek mentális zavarokhoz vezetnek, személyiség rombolók és nem utolsó sorban tönkre teszik kortól függetlenül az emberek, családok életét házastársi kapcsolatokat.

Köszönöm az imát magam és a tisztességes emberek érdekében!

Írta: 2020-02-17, 23:31:28-kor
Sne Csilla hozzászólása

Drága Testvérek!

S.-né vagyok 50 éves asszony, van 28 éves fiam.

A férjem 9 év távollét után visszajött hozzánk, ami óriási örömöt adott a szívünkbe. Szépen kezdtünk helyreállni és én azt hittem, minden rendben van. Mint kiderült a Facebookon nőkkel ismerkedik, sajnos pornográf függő. A hétvégén is azt mondta, gyógyfürdőbe megy egyedül, és közben egy szőke nővel ült az autójába. Teljesen összetörtem azóta, csak sírok Isten előtt. 9 év kitartó imára visszajött, és most el akarja vinni a paráznaság, csábítás, perverzitás.

Kérem az imasegítségeteket abban, hogy Isten szabadítsa meg a paráznaságra való vágytól, és térjen vissza a szíve a családjához.

Hálásan köszönöm! 

   Isten áldja meg az imaszolgálatot ezekben a nehéz időkben is!

                  Szeretettel és nagy tisztelettel küldöm üdvözletem:

                                Csilla

Írta: 2020-02-09, 22:29:39-kor
B. Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretném az imatámogatásukat kérni. 56 éves vagyok, és szív-koszorúér probléma gyanúja merült fel nálam. Március 10.-én lesz az a vizsgálat, ami eldönti, hogy kell-e a szivemet katéterezni, vagy nem. Minden nap imádkozom, hogy ne legyen erre szükség. 

Támogató imájukat előre is köszönöm! B. Edit

Írta: 2020-01-29, 16:42:13-kor
Gőbel Istvánné hozzászólása

Kedves Bereczki Sándor Lelkész Úr! 

Minden szombaton  örömöt, lelki élményt, fejlődést ad a PAX TV-én közvetített istentisztelet, hálás szívvel mondok érte köszönetet. A legutóbbi, jan. 4-i adást nagyon szerettem volna ma is megnézni az ismétlésben. Sajnos közbejött ok miatt lemaradtam róla. 

Nagyon szépen kérem szíveskedjék lehetővé tenni, hogy az adás felkerüljön a YouTube-ra, ahol sok korábbi adás újra látható.

Azért hiányzik nagyon ez a lehetőség, mert szeretném újra hallani a felsorolást a helytelen gonolkodási szokásokról, hogy mindegyiket elkerüljem.

Isten minden áldását kívánva előre megköszönöm segítségét.

Tisztelettel, szeretettel:  Gőbel Istvánné

 

Írta: 2020-01-07, 15:21:58-kor
Varga Józsefné hozzászólása

Hálás szívvel mondok köszönetet az értem mondott imákért. Elmúlt az arcideg-gyulladásom, fájdalom nélkül ünnepeltem a karácsonyt! Január 2-án lettem 79 éves, szeret engem a Jó Isten, meghallgatta a gyógyulásomért kért imákat! Boldog Új Évet, a Jó Isten gazdag áldását kívánom az egész gyülekezetre hálás szívvel! Tisztelettel Varga Józsefné Miskolcról. 

Írta: 2020-01-06, 12:39:06-kor
B. Reni hozzászólása

Kedves imacsoport!

Nagyon szép szolgálat, amit végeztek!

Szeretném az ima támogatásotokat kérni! Nagyon szenvedek a gyomrom, hasam miatt. Egyenlőre nem igen használ semmi. Régóta tartanak a problémák és minden nap hányingerem van, gyakran görcseim, fájdalmak, stb. Már nehezen tudom elviselni, főleg az éjszakákat. Nem is igazán bírom leírni, amit  érezni szoktam :(

Köszönöm az imáitokat!

Reni

Írta: 2019-12-23, 05:37:25-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Bereczki Sándor Lelkész Úr!

Nagyon köszönöm Önnek a Szombati Evangelizáción a prédikációját, az igét, ami felnyitotta a szememet. 

Az okkultizmus a jóslás valóban bűn. El szeretném mondani azt, amikor az ember lelkileg összeomlik a megoldatlan gondok miatt, akkor könnyű rávenni az embert arra, hogy becsapják, igénybe vegye ezeket a  felkínált "szolgáltatásokat.".

Szeretném megosztani másokkal is,hogy ne vegyék igénybe ezeket a jóslásokat, mágiákat. Ez mind hazugság, pénzrablás, pénzkicsalás. Sajnos tapasztalatból tudom, mert engem is becsapott egy szertartást ígérő nőszemély, aki mint a pióca naponta írt levelet nekem és győzködött hogy igenis jobb lesz utána. Ez nagy hazugság, semmi sem változott pozitív irányban, csak a pénztárcám lett könnyebb azzal az összeggel, amit kicsalt tőlem. Azután eltűnt, pedig azt ígérte mindenkinek a levelére válaszol függetlenül arra, hogy igénybe vette-e a szertartását. Sőt visszaadja a pénzt, ha nincs változás. 

Nagyon megbántam, imádkozom a jó Istenhez bocsánatért.

Az én esetem szolgáljon tanulságul mindenkinek.

Írta: 2019-12-19, 22:36:50-kor
Varga Józsefné hozzászólása

Hosszú ideje tartó arcideg gyulladásom van, nagyon fájdalmas, rengeteg fájdalomcsillapítót szedek!

Hiszek Isten gyógyító erejében, közbenjáró imát szeretnék kérni a gyógyulásomért. Köszönöm szépen. Isten gazdag áldását kérem a gyülekezetre. Én baptista vagyok, minden szombaton este nézem az Evangélizációt a PAX televízión. Köszönöm szépen!!! Varga Józsefné, Miskolc!

Írta: 2019-11-04, 19:13:06-kor
Éva hozzászólása

Kérem írják meg, miért nem helyénvaló a katolikus keresztelés a bemerítkezéssel szemben. Köszönöm! [...]@gmail.com privátban

Írta: 2019-08-28, 12:28:29-kor
Aggódó feleség hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Kérem, imádkozzanak férjem pornófüggőségétől való gyógyulásáért. Vasárnap tudtam meg, a férjem éjjel felkel 3 órakor, bekapcsoltja a tv. készüléket [...] ahol keményebbnél keményebb pornófilmeket néz. [...] Velem szemben elutasító mindig, "most a lábam begörcsölt, most a térdem fáj" stb. mondja. [...] Már a pornózás mellékhatásai is észrevehetők rajta. Emiatt én, mint a feleség nagyon szomorú vagyok. Segíteni szeretnék rajta.

Köszönöm az imatámogatást!

Írta: 2019-07-30, 23:47:09-kor