Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tóth Anita hozzászólása

Tisztelt Imacsoport!

Kérem segítsenek imátkozni tesvéremért és a családjáért. Ilyen szép kapcsolatot még soha életemben nem láttam. Egy ideje valami történt a tesvéremmel, de nem tudjuk,hogy micsoda (szerintem Ő saját magát sem érti). Feleségével elutasító, hanyagolja a családját, kislányát; állandóan menekül otthonról, nem szeret otthon lenni, és nem tudjuk hová megy. Előfordul, hogy órákat ül a kocsiban a garázsban. Menekül a családtagjai elől is. Nagyon aggódom érte és értük, a pici lányuk is nagyon feszült már állandóan. Nem hiszem, hogy bármilyen szakmai segítséget elfogadna. Csak az imátkozásban bízok. Kérem segítsenek ezt a szép családot megmenteni!  Isten áldja meg munkájukat és életüket!

Nagyon köszönöm a segítségüket!

Írta: 2017-08-09, 00:11:22-kor
Kovács Szabolcs hozzászólása

Kedves Mindenkitemploma!

Érdeklődnék, hogy lesz-e valamikor a közeljövőben frissitve a fényképtár illetve a videótár? Újabb videókkal, fényképekkel.

Írta: 2017-08-06, 08:19:39-kor
Bánszki Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Két tiszteletteljes  kérésem lenne Önökhöz: Kérem imádkozzanak anyósomért, aki 86 évesen combnyaktörést szenvedett, megműtötték, de nagyon rosszul van. a 23 éves lányomért is kérnék imatámogatást egyrészt azért,hogy a magánélete végre egyenesbe jöjjön (nagyon sokat szenvedett), másrészt hogy megtalálja a neki való munkát. (Jelenleg Svédországban tartózkodik)

Előre is köszönöm: Bánszki Edit

Írta: 2017-07-18, 22:09:28-kor
Mislóczky Mária hozzászólása

Tisztelt  Imacsoport.!

Imatámogatást szeretnék kérni a családunkban megbomlott

családi  harmónia helyreállításáért.

Hálásan köszönöm

Mária

Írta: 2017-07-11, 23:38:09-kor
Péter hozzászólása

Kedves Mindenki Temploma!

Kérdésem az lenne, hogy mikor lesznek feltöltve újra videók a netre. Pontosabban a youtube-ra.

Írta: 2017-05-18, 21:42:25-kor
bogdán józsef hozzászólása

Nagyon szépen kérem a Mindenki temploma gyülekezetétől, hogy imádkozzanak a hallássérült fiamért. Egy szomorú apuka Zala megyéből. Előre is nagyon szépen köszönöm

Írta: 2017-04-11, 12:00:24-kor
Magdi hozzászólása

e mail:mmmeggi @ freemail.hu

Várom a választ. Köszönöm a lehetőséget és a fáradozást!

Tisztelettel: Magyarné M. Magdolna


Írta: 2017-03-22, 23:20:57-kor
Purak Zsuzsat hozzászólása

Szeretném az alábbi verset megosztani Veletek!
Áldott, nemzet(t)
1. Mily szépek a sátraid Izrael( i )
2. Istened kedvel 
3. minden népet vendégül látsz  
4. örömöt sugárzol
5. Szól a zene, mindenki táncol
6. Isten Lelke ficánkol benned
7. gyönyörködik az Úr nemzet(t)
Purak Zsuzsa

Írta: 2017-03-16, 10:11:21-kor
Purak Zsuzsa hozzászólása

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet veletek személyesen felvenni a kapcsolatot. e-mail címem: purakzs@gmail.com. Purak Zsuzsa

Írta: 2017-03-08, 00:53:56-kor
Purak Zsuzsa hozzászólása

Kedves Testvéreim! Szeretném, ha az Úr elé vinnétek imakéréseimet! Nővérem, Purak Aranka szeméért szeretném ha imádkoznátok, és hogy gyógyuljon meg a cukorbetegségből teljesen. Édesanyámért is imakéréssel fordulok hozzátok. Ő jelenleg vidéken, egy pszichiátriai betegeknek fenntartott öregek otthonában él.P urak Vincéné, leánykori neve Fülöp Rozália a neve. A nővérem albérlőéért is szeretném ha imádkoznátok. 71 éves testvérnő. Ő súlyos szívbeteg, elhízott, tüdeje nem működik teljes kapacitással. Szántó Jánosné Hajdu Zsuzsannának hívják. Végül magamért is szeretnék közbenjárást kérni. Én is pszichiátriai kezelés alatt állok, skizoaffektív pszichózis kevert fázis diagnózissal. A térdeim, főleg a jobb is beteg, jelenleg kezelik. Szeretném, ha azt is meggyógyítaná Isten. Purak Zsuzsannának hívnak. Nagyon köszönöm, hogy közbenjártok értünk. Áldjon meg benneteket az Úr, és válaszolja meg ne csak ezeket, hanem az összes imátokat! Szeretettel és köszönettel: Purak Zsuzsa (Kívánok még áldott Biblia- tanulmányozást és nagyon áldott szombati evangelizációt!)

Írta: 2017-03-07, 21:15:46-kor