Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretnék imát kérni a gyógyulásomért. Több betegség van jelen az életemben, ami miatt kérem az Önök imáját, segítségét!

Nagyon sokat imádkozom én is naponta ezért.

Köszönettel és szeretettel, Isten áldását kérem Önökre!

Írta: 2020-10-14, 14:22:54-kor
Adminisztrátor hozzászólása

Tisztelt Bátor Erzsébet!

Az Emberbarát Alapítvány betegfelvételéről a www.emberbarat.hu  internetes oldalon találhat bővebb információkat. Az ott látható elérhetőségek valamelyikén (emberbarat@emberbarat.hu+36 1 431-9792) léphet kapcsolatba az alapítvánnyal. Kitartást kívánunk a gyógyulás útján!

Írta: 2020-09-22, 09:07:08-kor
Bátor Erzsébet Böbe hozzászólása

Kedves Gyülekezet! Bátor Erzsébet vagyok, 48 éves. Érdeklődni szeretnék a függők csoportjába való felvétel kritériumairól. A feltételekről szeretnék információt kérni. Sajnos Frontin függő vagyok. Ez teszi lehetetlenné, hogy  hosszabb ideig egy helyen dolgozzam. Végzettségem szerint Csecsemő és gyermekápoló vagyok, de a gyógyszer problémák miatt bő 10 év után szakítani kellett a szakmámmal, pedig itt éltem igazán. Szeretném tudni mik a feltételek. Ha felvételt nyernék az intézetükbe, szeretnék minél hamarabb. Ha beköltözök, jövedelemmel nem rendelkeznék. Amúgy hívő családban nevelkedtem, és mégis ilyen küzdelmeim vannak. 

Tisztelettel: Bátor Erzsébet (Böbe) 

Írta: 2020-09-20, 09:06:09-kor
Annamária hozzászólása

Kedves Gyülekezet! Kérem imáikat anyukám gyógyulásáért. Nagyon gyenge, és nem tud még menni sem. Nagyon aggódunk miatta. Mi is mindennap imádkozunk érte. Nagyon köszönöm az imáikat amit érte mondanak. Isten áldja meg önöket.

Írta: 2020-08-17, 09:11:32-kor
Mányák Istvánné hozzászólása

Tisztelt gyülekezet! Imakérésem lenne a családomért. Lányom és vejem súlyosan alkoholfüggők és ettől nem csak ők szenvednek hanem a két gyerek is Gyurika és Tündike! És az egész család. Július 20-án mennek Dömösre és arra kérném önöket hogy egész ott létük alatt imádkozzanak értük, hogy Jézussal a szívükben jöjjenek haza a családjuhoz, hogy hátralévő életüket Krisztussal való hitben éljék mit újjá született emberek. És boldog örömmel tegyenek tanúbizonyságot szabadulásukról. Jézus nevében köszönöm hogy imádkoznak értük. És mi is imádkozunk idehaza értük! Dicsőség Istennek ÁMEN!

Írta: 2020-07-04, 21:57:05-kor
D Ferencné hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretnék imatámogatást kérni 93 éves édesanyámért, aki nagyon legyengült állapotban van a lábtöréses mütéte óta, nem eszik és fájdalmai vannak. Én is kérem az Urat, hogy Ő hozzon olyan döntést az Ő érdekében, amely szerinte a lejobb neki és mindannyiunk számára. 

A másik imakérésem pedig, hogy két gyermekem  egészségügyi problémájából segítse kigyógyulni őket.

Köszönöm segitségüket, Isten áldását kívánom Mindannyiuknak.

Írta: 2020-07-03, 20:28:57-kor
Márta hozzászólása

Üdv! Szeretnék ima támogatást kérni édesanyámért, aki 89 éves, legyengült, felfekvése van. Az otthonban félelmei és fájdalmai vannak. Azért imádkozom, hogy ne szenvedjen, és vigye az Úr az ő országába. Én is lefogytam és legyengültem, a bél problémáim (eddig úgy derült ki kontaminált bélszindróma, ami évente kiújul) és az édesanyám miatti aggódás miatt. Magam vagyok, kérem szépen az ima támogatást. Előre is köszönöm, és Isten gazdag áldását kívánom az egész gyülekezetre, és lelkész úrékra. Előző válaszukat is köszönöm.

Írta: 2020-06-11, 22:20:50-kor
Szőke Klára hozzászólása

Drága Lelkész Úr!

Édesanyám egyedül él, de nagyon Istennek odaadott életet él. Nem hagyja el magát, 76 évesen sem! Az időjárást nagyon megérzi. Szinte mindennap rossz a közérzete, gyenge, fáj a szíve és keveset alszik. Én is imádkozom érte nap mint nap. De szeretném kérni, ha imádkoznának érte közösen! Nagyon köszönöm!

Írta: 2020-05-31, 12:59:36-kor
Árvai Jozsefné hozzászólása

Kedves Lelkész úr!

Férjemért szeretnék imát kérni, sajnos áttétes daganatot állapítottak meg nála, 79 éves, a kezelésektől is fél. Sajnos nem buzgó a hitéletben, inkább a barátok. A gyerekeim is Sopronban imát kértek érte az ottani hittársaktól. Köszönöm szépen.

Írta: 2020-05-02, 17:01:43-kor
Márti hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Minden szombaton nagyon várom az Evangelizációt, melyben olyan hitelesen szólnak a kedves Lelkipásztorok, hogy valóban megérinti az ember szívét!

Annyira bízom benne, hogy megrekedt élethelyzetemben az imádság segít! Teljesen széthullott a Családunk, egyedül felnevelt gyermekeim távol élnek, és nem találom Hozzájuk az utat, amelyben én is hibás vagyok! Kérem imádkozzanak a Családi összhang megteremtéséért!

Hálásan köszönöm előre is! Jó egészséget, sok erőt és áldást kívánok munkájukhoz!

Egy aggódó anya

Írta: 2020-05-02, 11:57:47-kor