Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Gőbel Istvánné hozzászólása

Kedves Bereczki Sándor Lelkész Úr! 

Minden szombaton  örömöt, lelki élményt, fejlődést ad a PAX TV-én közvetített istentisztelet, hálás szívvel mondok érte köszönetet. A legutóbbi, jan. 4-i adást nagyon szerettem volna ma is megnézni az ismétlésben. Sajnos közbejött ok miatt lemaradtam róla. 

Nagyon szépen kérem szíveskedjék lehetővé tenni, hogy az adás felkerüljön a YouTube-ra, ahol sok korábbi adás újra látható.

Azért hiányzik nagyon ez a lehetőség, mert szeretném újra hallani a felsorolást a helytelen gonolkodási szokásokról, hogy mindegyiket elkerüljem.

Isten minden áldását kívánva előre megköszönöm segítségét.

Tisztelettel, szeretettel:  Gőbel Istvánné

 

Írta: 2020-01-07, 15:21:58-kor
Varga Józsefné hozzászólása

Hálás szívvel mondok köszönetet az értem mondott imákért. Elmúlt az arcideg-gyulladásom, fájdalom nélkül ünnepeltem a karácsonyt! Január 2-án lettem 79 éves, szeret engem a Jó Isten, meghallgatta a gyógyulásomért kért imákat! Boldog Új Évet, a Jó Isten gazdag áldását kívánom az egész gyülekezetre hálás szívvel! Tisztelettel Varga Józsefné Miskolcról. 

Írta: 2020-01-06, 12:39:06-kor
B. Reni hozzászólása

Kedves imacsoport!

Nagyon szép szolgálat, amit végeztek!

Szeretném az ima támogatásotokat kérni! Nagyon szenvedek a gyomrom, hasam miatt. Egyenlőre nem igen használ semmi. Régóta tartanak a problémák és minden nap hányingerem van, gyakran görcseim, fájdalmak, stb. Már nehezen tudom elviselni, főleg az éjszakákat. Nem is igazán bírom leírni, amit  érezni szoktam :(

Köszönöm az imáitokat!

Reni

Írta: 2019-12-23, 05:37:25-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Bereczki Sándor Lelkész Úr!

Nagyon köszönöm Önnek a Szombati Evangelizáción a prédikációját, az igét, ami felnyitotta a szememet. 

Az okkultizmus a jóslás valóban bűn. El szeretném mondani azt, amikor az ember lelkileg összeomlik a megoldatlan gondok miatt, akkor könnyű rávenni az embert arra, hogy becsapják, igénybe vegye ezeket a  felkínált "szolgáltatásokat.".

Szeretném megosztani másokkal is,hogy ne vegyék igénybe ezeket a jóslásokat, mágiákat. Ez mind hazugság, pénzrablás, pénzkicsalás. Sajnos tapasztalatból tudom, mert engem is becsapott egy szertartást ígérő nőszemély, aki mint a pióca naponta írt levelet nekem és győzködött hogy igenis jobb lesz utána. Ez nagy hazugság, semmi sem változott pozitív irányban, csak a pénztárcám lett könnyebb azzal az összeggel, amit kicsalt tőlem. Azután eltűnt, pedig azt ígérte mindenkinek a levelére válaszol függetlenül arra, hogy igénybe vette-e a szertartását. Sőt visszaadja a pénzt, ha nincs változás. 

Nagyon megbántam, imádkozom a jó Istenhez bocsánatért.

Az én esetem szolgáljon tanulságul mindenkinek.

Írta: 2019-12-19, 22:36:50-kor
Varga Józsefné hozzászólása

Hosszú ideje tartó arcideg gyulladásom van, nagyon fájdalmas, rengeteg fájdalomcsillapítót szedek!

Hiszek Isten gyógyító erejében, közbenjáró imát szeretnék kérni a gyógyulásomért. Köszönöm szépen. Isten gazdag áldását kérem a gyülekezetre. Én baptista vagyok, minden szombaton este nézem az Evangélizációt a PAX televízión. Köszönöm szépen!!! Varga Józsefné, Miskolc!

Írta: 2019-11-04, 19:13:06-kor
Éva hozzászólása

Kérem írják meg, miért nem helyénvaló a katolikus keresztelés a bemerítkezéssel szemben. Köszönöm! [...]@gmail.com privátban

Írta: 2019-08-28, 12:28:29-kor
Aggódó feleség hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Kérem, imádkozzanak férjem pornófüggőségétől való gyógyulásáért. Vasárnap tudtam meg, a férjem éjjel felkel 3 órakor, bekapcsoltja a tv. készüléket [...] ahol keményebbnél keményebb pornófilmeket néz. [...] Velem szemben elutasító mindig, "most a lábam begörcsölt, most a térdem fáj" stb. mondja. [...] Már a pornózás mellékhatásai is észrevehetők rajta. Emiatt én, mint a feleség nagyon szomorú vagyok. Segíteni szeretnék rajta.

Köszönöm az imatámogatást!

Írta: 2019-07-30, 23:47:09-kor
Erzsébet hozzászólása

Csodálatos volt a hét végi Evangelizáció. Nagyon tetszett a téma: a békesség és a megbocsájtás.

Köszönöm Bereczki Sándor Lelkész Úrnak és Bereczkii Ágnes Lelkésznőnek ezt a rendkívül szívhez szóló Istentiszteletet. A fiatalok éneke is mindig boldogsággal tölt el.

Köszönettel: Erzsébet

Írta: 2019-05-28, 21:56:46-kor
Egy aggódó édesanya hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretnék imát kérni gyermekemért, hogy megtalálja a tökéletes  házastársát életkorban és minden tekintetben hozzávalót. Fiam 43 éves. Most egy jóval idősebb nővel él együtt /60 évhez közeledik/, akinek 36 és 26 éves fiai vannak. Egy munkahelyen dolgoztak és a nő becserkészte a fiunkat. [...] Teljesen elidegeníti tőlünk a szüleitől, kisajátítja őt. Ha hazajön ritkán a fiunk, akkor is telefonon hívogatja, még a munkahelyéről is. Nem tudunk semmit csinálni, mert állandóan megzavarja családi életünket. [...] Mi nyugdíjas mozgáskorlátozottak vagyunk a férjemmel elkellene a segítség. Korábban segített a tűzifa fűrészelésénél, a szeretett állatai gondozásában, most azonban azt mondja: mikor csináljam nincs időm rá. Közben délig heverészik, lustálkodik a nővel az ágyban. Rájöttem, a nő alkoholt is fogyaszt rendszeresen. Albérletben lakik. Munkatársaira rendszeresen panaszkodik, amikor csak mód van rá. Fiunk egyetemi hallgató /közben dolgozik is/, tanulni kellene neki, de állandóan el kell menni welneszezni a szorgalmi időben. Munkahelye kb. a lakóhelyétől 10-15 percre van tömegközlekedéssel, de oda is autóval viteti magát. Mi meg fizetjük a kocsi javíttatását. Mint akinek elment az esze olyan lett a korábban másként gondolkodó fiunk. Elítélte az ilyen jellegű egészségtelen kapcsolatot, fertőt. Anyagilag is teljesen kihasználja. Teljesen új gépeket vásárolt a konyhába (tűzhely, mikro, hűtőszekrény, grillsütő, drága villany varrógép stb.) amióta szipolyozza gyermekünket és minket is. Fiunk 120 kg súlyú, mert állandóan olyan ételekkel, édességekkel eteti, ami egészségtelen. [...] (kb 30 kg-mal emelkedett a testsúlya, mióta nem velünk él). Féltjük az egészségét is, mert jelei mutatkoztak már ennek a helytelen táplálkozásnak.

Kérem imádkozzanak azért, Isten készítse elő azt a személyt, aki tökéletes házastárs lesz számára. És aki egészséges unokával megajándékoz minket. A jelenlegi kapcsolatától szabaduljon meg és Isten ajándékozza meg Őt jó egészséggel. Köszönettel fogadom az imát.

Írta: 2019-04-26, 23:31:21-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Korábban én kértem imát a házasságunk megmentéséért. Úgy tűnt rendeződtek a problémáink. Megbeszéltük együtt a számunkra problémás témákat, tényeket. Férjem megváltozott az élet minden területén. A házasélet is beteljesült. Ez csak három hétig tartott. Azonban a nő szombaton ismét jelentkezett és beszélgettek. [...] Nem tudom mire jó az, ha mások életét megzavarjuk, számomra ez érthetetlen. [...] Ha hónapok telnek el szex nélkül, akkor valami nincs rendben. Ha nincs rejtett betegsége a férjnek, valószínűleg mély kudarcérzés, csalódottság, depresszió vagy reménytelenség van a háttérben, amire segítségre van szüksége. Az ima segít világosságra hozni a problémát és a megoldást. Ehhez szeretném kérni ismét az Imacsoport segítségét, hogy imádkozzanak a házasságunkért, férjem egészségéért és, hogy Isten minden kísértést tartson távol az életünktől.

Távolíts el az életünkből bármit vagy bárkit, aki, vagy ami hűtlenségre kísérthetne! Segíts nekünk "tartózkodni a paráznaságtól, hogy mindketten tudjunk szentségben és tisztaságban élni" egymással!

I. Thesszalonika 4:3-5

Én így imádkozom.

Írta: 2019-04-23, 22:16:31-kor