Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

D Ferencné hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretnék imatámogatást kérni 93 éves édesanyámért, aki nagyon legyengült állapotban van a lábtöréses mütéte óta, nem eszik és fájdalmai vannak. Én is kérem az Urat, hogy Ő hozzon olyan döntést az Ő érdekében, amely szerinte a lejobb neki és mindannyiunk számára. 

A másik imakérésem pedig, hogy két gyermekem  egészségügyi problémájából segítse kigyógyulni őket.

Köszönöm segitségüket, Isten áldását kívánom Mindannyiuknak.

Írta: 2020-07-03, 20:28:57-kor
Márta hozzászólása

Üdv! Szeretnék ima támogatást kérni édesanyámért, aki 89 éves, legyengült, felfekvése van. Az otthonban félelmei és fájdalmai vannak. Azért imádkozom, hogy ne szenvedjen, és vigye az Úr az ő országába. Én is lefogytam és legyengültem, a bél problémáim (eddig úgy derült ki kontaminált bélszindróma, ami évente kiújul) és az édesanyám miatti aggódás miatt. Magam vagyok, kérem szépen az ima támogatást. Előre is köszönöm, és Isten gazdag áldását kívánom az egész gyülekezetre, és lelkész úrékra. Előző válaszukat is köszönöm.

Írta: 2020-06-11, 22:20:50-kor
Szőke Klára hozzászólása

Drága Lelkész Úr!

Édesanyám egyedül él, de nagyon Istennek odaadott életet él. Nem hagyja el magát, 76 évesen sem! Az időjárást nagyon megérzi. Szinte mindennap rossz a közérzete, gyenge, fáj a szíve és keveset alszik. Én is imádkozom érte nap mint nap. De szeretném kérni, ha imádkoznának érte közösen! Nagyon köszönöm!

Írta: 2020-05-31, 12:59:36-kor
Árvai Jozsefné hozzászólása

Kedves Lelkész úr!

Férjemért szeretnék imát kérni, sajnos áttétes daganatot állapítottak meg nála, 79 éves, a kezelésektől is fél. Sajnos nem buzgó a hitéletben, inkább a barátok. A gyerekeim is Sopronban imát kértek érte az ottani hittársaktól. Köszönöm szépen.

Írta: 2020-05-02, 17:01:43-kor
Márti hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Minden szombaton nagyon várom az Evangelizációt, melyben olyan hitelesen szólnak a kedves Lelkipásztorok, hogy valóban megérinti az ember szívét!

Annyira bízom benne, hogy megrekedt élethelyzetemben az imádság segít! Teljesen széthullott a Családunk, egyedül felnevelt gyermekeim távol élnek, és nem találom Hozzájuk az utat, amelyben én is hibás vagyok! Kérem imádkozzanak a Családi összhang megteremtéséért!

Hálásan köszönöm előre is! Jó egészséget, sok erőt és áldást kívánok munkájukhoz!

Egy aggódó anya

Írta: 2020-05-02, 11:57:47-kor
Klári hozzászólása

Kedves Bereczki lelkész házaspár!

Nagy izgalommal várom minden szombat este az Evangelizációt, amelyben mind a ketten olyan hitelesen és mindenkinek érthetően tudják közvetíteni Isten igéjét, főleg annak magyarázatát, hogy engem mindig megérint. A most hétvégi Istentisztelet is csodálatos volt. Köszönöm mind a kettőjüknek a szívhez szóló prédikációt. Kívánok mindkettőjüknek nagyon jó egészséget, hogy sokáig tudják még közvetíteni Isten igéjét számunkra.

Isten áldja meg mindkettőjüket.    Klári

Írta: 2020-03-09, 19:45:54-kor
Vné hozzászólása

Kedves imacsoport ! Kérlek imádkozzatok beteg testvérem gyógyulásáért. Köszönöm.

Írta: 2020-02-22, 16:48:36-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Én azért szeretnék imát kérni, hogy szűnjön meg a provokatív szexuális tartalmú, erotikus meztelen, vagy félig meztelen női pornó képek, fotók és videók közlése bizonyos portálokon. Sajnos divatba jött, hogy gátlástalanul vetkőznek pénzért vagy más okból egyes emberek. Feltűnési viszketegség  uralkodik rajtuk, túl nagy az önbizalmuk és nincs szégyenérzetük. Nem vagyok maradi gondolkodású, de én úgy gondolom ez nem helyes, nem tisztességes. Mondhatja valaki, hogy ha nem tetszik ne nézzem. Ezt azonban nehéz kiiktatni az emberek életéből. [...] Sok családos emberek életét teszik ezzel tönkre, mert függősséget okoz és iskolás korú gyermekek is hozzáférhetnek ezekhez.

Jó és hasznos az Internet, de tudni kell helyesen használni. Nem feltétlenül szükséges reklámozni az olyan tartalmú képeket, videókat, amelyek mentális zavarokhoz vezetnek, személyiség rombolók és nem utolsó sorban tönkre teszik kortól függetlenül az emberek, családok életét házastársi kapcsolatokat.

Köszönöm az imát magam és a tisztességes emberek érdekében!

Írta: 2020-02-17, 23:31:28-kor
Sne Csilla hozzászólása

Drága Testvérek!

S.-né vagyok 50 éves asszony, van 28 éves fiam.

A férjem 9 év távollét után visszajött hozzánk, ami óriási örömöt adott a szívünkbe. Szépen kezdtünk helyreállni és én azt hittem, minden rendben van. Mint kiderült a Facebookon nőkkel ismerkedik, sajnos pornográf függő. A hétvégén is azt mondta, gyógyfürdőbe megy egyedül, és közben egy szőke nővel ült az autójába. Teljesen összetörtem azóta, csak sírok Isten előtt. 9 év kitartó imára visszajött, és most el akarja vinni a paráznaság, csábítás, perverzitás.

Kérem az imasegítségeteket abban, hogy Isten szabadítsa meg a paráznaságra való vágytól, és térjen vissza a szíve a családjához.

Hálásan köszönöm! 

   Isten áldja meg az imaszolgálatot ezekben a nehéz időkben is!

                  Szeretettel és nagy tisztelettel küldöm üdvözletem:

                                Csilla

Írta: 2020-02-09, 22:29:39-kor
B. Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretném az imatámogatásukat kérni. 56 éves vagyok, és szív-koszorúér probléma gyanúja merült fel nálam. Március 10.-én lesz az a vizsgálat, ami eldönti, hogy kell-e a szivemet katéterezni, vagy nem. Minden nap imádkozom, hogy ne legyen erre szükség. 

Támogató imájukat előre is köszönöm! B. Edit

Írta: 2020-01-29, 16:42:13-kor