Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Dinnyes Laszlone hozzászólása

Szeretnek erdeklodni most szombaton is lesz osszejovetel.?

Írta: 2021-01-10, 18:28:18-kor
Adminisztrátor hozzászólása

Kedves Márta! Nem szünetel az imatámogatás lehetősége! Szeretettel imádkozunk Önért! Isten áldását kívánjuk ebben az adventi időszakban.

Írta: 2020-12-14, 23:45:20-kor
Márta hozzászólása

Tisztelettel köszönöm a lehetőséget, írtam imakérést a levelező részén, de nem kaptam választ. Szünetel az imatámogatás? Én teljesen egyedül vagyok, a testvérem nem imádkozik, senki sem támogatja imám. Nagyon kérem, ha csak egy ember elolvassa és segít az is lehet hogy erőteljesen pozitívan befolyásolja a helyzetet. Előre is köszönöm, és Isten áldása mindannyiukra.

Írta: 2020-12-13, 16:06:11-kor
Beàta hozzászólása

Kedves Mindenki!

Szeretnék imatámogatást kérni egy kedves barátnőm számára, aki szintén az Úrban jár. Ő rendőr szeretne lenni, és egyik éjjel a szobatársa arra lett figyelmes, hogy Tündi (32) szájából folyik a vér. Nehezen felébresztették, felültették, de ismét elaludt. A kollégiumba mentőt hívtak hozzá. Epilepsziát állapítottak meg, amely tünetek azelőtt nem jelentkeztek nála. Az EEG vizsgálata rendben volt. December 12-re MR vizsgálatra jegyezték elő. Addig nem vezethet, fegyverhasználat sem lehetséges számára, pedig erre nagyon pozitív elbírálást kapott. Én azt kérem,hogy tudjunk egyek lenni az imában az Úr felé. Az Úr Jézus áldását kérem mindenkire!

Írta: 2020-11-24, 19:33:00-kor
Adminisztrátor hozzászólása

Kedves Nagy Lászlóné! Köszönjük szépen kedves és szeretetteljes visszajelzését, ami sokat jelent a számunkra! Sajnos nem nagyon van a gyülekezetnek ilyen hagyományos zenei CD-je. Néhány dal és dalfüzér a Mindenki Temploma YouTube internetes csatornáján érhető el. Szeretettel kívánjuk Isten áldását életére!

Írta: 2020-11-10, 08:42:38-kor
Adminisztrátor hozzászólása

Kedves Vali! Sok szeretettel imádkozunk minden szeretett családtagjáért! Imádkozunk, hogy elmondhassa a zsoltáríróval együtt, hogy "Békességben fekszem le és legott elaluszom; mert te, Uram, egyedül adsz nékem bátorságos lakozást." (Zsoltárok 4:9)

Írta: 2020-11-10, 08:37:17-kor
Vali hozzászólása

Dicsértessék!

Kérlek Testvérek imádkozzatok, hogy ne rettegjek annyira a gyerekeimért, menyemért, Bogi unokámért.

Már aludni sem tudok a félelemtől, hogy elvesztem Őket a covid miatt. Csak imádkozom, hogy túléljük a népünkkel együtt. Könyörögjünk Családjaink megmeneküléséért 🙏Isten fizesse meg 😥

Írta: 2020-11-02, 00:46:23-kor
Nagy Lászlóné hozzászólása

Drága Lelkész Úr!

Mindeddig egyetlen evangelizációt sem mulasztottam el szombatonként, és interneten is figyelemmel kísérem az alkalmakat. Nem tudom, talán nem ide tartozik, de kitől is kérhetnék segítséget mástól? 

Az énekkar énekei is nagyon a szívemhez szólnak. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e a gyülekezetnek zenei CD-je, ami a hagyományos CD lejátszón, nem számítógépen hallgatható. Az ágyam mellett tudnám hallgatni elalvás előtt. Ha lehetséges a kérésem, szívesen megvásárolnám. 

Előre is nagyon köszönöm ha válaszol. További szolgálatukra Istenünk gazdag áldását kérem. 

Szeretettel : Nagy Lászlóné Dunaújvárosból. E-mail címem: nagyagi1953@gmail.com

Írta: 2020-10-29, 19:15:53-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretnék imát kérni a gyógyulásomért. Több betegség van jelen az életemben, ami miatt kérem az Önök imáját, segítségét!

Nagyon sokat imádkozom én is naponta ezért.

Köszönettel és szeretettel, Isten áldását kérem Önökre!

Írta: 2020-10-14, 14:22:54-kor
Adminisztrátor hozzászólása

Tisztelt Bátor Erzsébet!

Az Emberbarát Alapítvány betegfelvételéről a www.emberbarat.hu  internetes oldalon találhat bővebb információkat. Az ott látható elérhetőségek valamelyikén (emberbarat@emberbarat.hu+36 1 431-9792) léphet kapcsolatba az alapítvánnyal. Kitartást kívánunk a gyógyulás útján!

Írta: 2020-09-22, 09:07:08-kor