Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

matuszmartika@gmail.com hozzászólása

Üdv! Ima kérés: a testvérem lánya, Angéla kórházban van. Súlyos depressziója kiújult. Istent szerető tisztelő ember, 38 éves, a korábbi munkaszerződése lejárt, nem talált munkát. Nagykőrösön diplomázott, szoc munkás diakónus  szakon. Olyan munkát akart tanulni, ahol másokon segíthet. Segítségüket előre is köszönöm.

Írta: 2021-05-20, 07:10:21-kor
Kiss Erzsébet hozzászólása

Az Úr áldása legyen a MINDENKI TEMPLOMA imaközösségén! Az imádság a legnagyobb erő, ami legyőzi a betegségeket is és vígasztalást ad a megszomorodás közepette. Kérem imádkozzanak Gergrly Sándor felebarátunkért, aki a Keszthelyi kórházban lélegeztetőgépen várja a gyógyulást! Az ÚR adja az ő felépülését, de legyen meg az Ő akarata! Mindnyájuknak jó egészséget és a MINDENHATÓ áldását kívánom! Testvéri szeretettel az ÚR JÉZUS által!

Erzsébet

Írta: 2021-04-06, 17:55:39-kor
Kollár Balogh Gabriella hozzászólása

Kedves Testvérek!

A testvéremék kislánya 2hónapos a ma du án beküldték a kórházban, mert nem megy le a láza!

Kérlek benneteket imádkozzatok érte Noémi a neve! Hálásan köszönöm. 🙏

Írta: 2021-03-26, 17:20:22-kor
Földi Cintia hozzászólása

Kedves Testvérek!

Szeretnék imát kérni a munkahelyi vezetőmért, aki már 12 napja szenved a koronavírustól és ma reggel intenzív osztályra került. Lélegeztetőgépre kötötték, ugyanis anélkül fuldoklik. Több alapbetegsége is van, így rá rendkívül veszélyes ez a vírusfertőzés.

Kérem a közösséget, hogy imádkozzunk érte együtt, bízom benne, hogy az Úr meghallgatja imáinkat és őt is részesíti gyógyító kegyelméből.

Hálásan köszönöm, ha szíveteken hordozzátok az ő sorsát is.

Áldjon meg Titeket az Úr!

Köszönettel:

Földi Cinti

Írta: 2021-03-22, 10:56:21-kor
Ferenczi Istvánné hozzászólása

Szeretnék imát kérni testveremért aki nagyon nehéz testi lelki terhet hordoz. Családi és egyéb terheket, hogy legyen ereje ezeknek elhordozásához. Köszönöm ha teljesítik. 

Írta: 2021-02-21, 20:59:02-kor
Vigh Eszter Halminé hozzászólása

Áldás, békességet. 

Istennek legyen hála az imacsoportért. Egy édesanya kért meg engem, hogy leányáért, aki Magyar Erzsébet (Zsóka) kérjek imát töletek. Telkibányán laknak és követ benneteket a tvben. Zsóka imacsoport vezető a helyieknek de jelenleg rosszindulatú daganattal műtötték az epe és a hasnyálmirigy találkozásánál. Lábadozik és kemoterápiát javasoltak az orvosok számára. Telve hittel és Istenbe vetett reménnyel éli napjait. 

Édesanyja és mi is kérjük, az imacsoport tagjai, hogy imakéréseteikben vigyétek az Úr elé gyógyulását. Hálás szívvel köszönjük meg és kérjük Isten áldását, imáitok meghallgatását rátok. Ugyanakkor legyen meg Isten akarata mindenkor.

Áldott az Úr, teljes szívvel szolgáljátok Őt.

Köszönettel és szeretettel testvéretek az Úrnak, Halminé Vigh Eszter.

Írta: 2021-02-21, 14:03:43-kor
Tóth Tímea hozzászólása
Kedves  Testvéreim!
Nagyon köszönöm az imákat Áldottak legyenek érte. Elhalasztották megint a tárgyalást mert nem jelent meg a Tanú. Én ezt  pozitívan éltem meg a lelkemben.  Kapott még egy esélyt a testvérem, Január 26-ára, ha kérhetem szeretnék kérni megint imát, tovább kell Nekem is imában harcolni érte.
Kérlem imádkozzatok érte, holnap  hogy felmentsék, ha Isten is úgy akarja és pszichiátriára kerüljön, szabadítsa meg az ÚR, Jézus nevében, Ámen! 
Áldottak legyetek és köszönöm hálás szívvel.
Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják azt mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összejönnek az én nevemben, ott vagyok közöttük. Mt 18,15-20

"Ahol az Úrnak Szelleme, ott a szabadság, a szabadulás gonosz kötöttsége alól. Én ebben a szabadságban járok. Az Úrnak dicsőségét fedetlen arccal szemléljük, az Ő szent ábrázatára változom el, dicsőségről dicsőségre az Isten Szellemétől. (2Kor. 3,17–18.)"

Atyám, a Te Igéd által győztes vagyok. Győztes vagyok a világ felett, győztes vagyok a testem felett és győztes vagyok az ördög felett a Bárány vére által és a bizonyságtételem beszédei által. (1Ján. 4,4. Jel. 12,11.) Ámen.

Tóth Tímea

Írta: 2021-01-25, 20:12:10-kor
Márta hozzászólása

Kedves Mindenki!

Szeretnék imatámogatást kérni széthullott családom érdekében! Nagyon eltávolodtunk egymástól, a gyermekeim életéről akig tudok valamit, elfogyott az erőm!

Hálásan köszönöm a közös imát!

Írta: 2021-01-18, 16:39:37-kor
Tímea Timea hozzászólása

Kedves Testvéreim! 

Imádkozzatok kérlek testvéremért, Tibiért. Neki január 14-én lesz tárgyalása. Sok mindennel kapcsolatban... Kérlek imádkozzatok azért, hogy lássák meg a bíróságon, hogy segítségre van szüksége Tibinek. Skizofrén tünetei vannak, nem tudom mi okozza, mi minek a következménye, de gyógyszert szed kényszer hatására, amit nem mer elengedni, a tudatában hallja, mondják Neki hogy szedje, és ennek hatására rongált és drogot is szedett... Kérlek imádkozzatok, hogy ne kerüljön rossz helyre, hanem  pszichiátriára vagy elvonóra kerüljön, ha Isten is úgy akarja. Kérlek imádkozzatok érte, hogy a Szentlélek töltse be és nyissa meg a szívét Istennek, aki tudom, hogy már meg is gyógyította őt és egy pillanat alatt meg tudja változtatni. Hogy reményt kapjon és béke legyen a szívében, az elméjében, a szellemében.
Köszönöm szépen , áldottak legyetek Testvéreim , Jézus nevében Ámen:)
Dicsőség az ÚRNAK !!! Máte 18:19-20
Írta: 2021-01-13, 13:07:05-kor
Adminisztrátor hozzászólása

Kedves Dinnyés Lászlóné! A személyes összejövetelek a kormányzati korlátozások ideje alatt szünetelnek, van lehetőség ugyanakkor az evangelizációk megtekintésére a PAX televízióban, valamint lelkipászotaink Facebook oldalán. Isten áldja Önt! 

Írta: 2021-01-12, 22:08:36-kor