Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

András hozzászólása

Kedves Beke Péter!

Nagyon megtisztelő az "Ötven nap Jób könyve mellett" című könyv iránti érdeklődés, sajnos a könyv elfogyott, így a közeljövőben nem tudunk küldeni. Mivel már mások is érdeklődtek a könyvecske iránt, megvizsgáljuk, hogy ki lehetne-e adni újra. Sok áldást kívánunk szeretettel!

Írta: 2023-02-15, 09:05:28-kor
Beke Péter hozzászólása

Kedves Gyülekezet, egy ideje örömmel hallgatom a Mindenki Temploma online adásait, amihez ezúttal is kívánok további erót, egészséget, áldást. Egy kicsi győri Gyülekezetben a szerdai Bibliaórákon a Jób könyvéhez értünk. Érdeklődöm, hogy Bereczki Sándor: Ötven nap Jób könyve mellett c. könyve kapható-e Önöknél? Eddig 3 példányra van igény, de lehet, hogy lesz igény néhány további példányra is. Üdvözlettel: Beke Péter

Írta: 2023-02-05, 17:32:19-kor
Éva hozzászólása

Imát szeretnék kérni, hogy a mély depresszióból (ami már 4 éve minden novemberben jellentkezik olyan szinten, hogy felkelni sincs erőm) ki tudjak jönni. A szakorvosi kezelés ellenére is nagyon sok szenvedéssel jár és hosszasan tart.

Előre is nagyon köszönöm.

Isten áldását kérem a csoport minden kedves tagjára!

Üdvözlettel: Éva

Írta: 2022-12-01, 15:23:06-kor
Papp Eszter hozzászólása

Kedves Ima csoport, Papp Eszter vagyok Komlóról, szeretném kérni az imádságotokat. Én is hívő keresztény ember vagyok, én is Isten gyermeke vagyok, szeretném hűen követni az Urat és szeretném hogy minden ember meghallja Isten igéjét, hogy tudjam az Isten Országát képviselni. 

Írta: 2022-11-05, 17:48:21-kor
Ilona hozzászólása

Üdvözlöm a kedves Közösséget! Sajnos nem indulnak el a honlapon a videok. 

Írta: 2022-09-05, 21:42:02-kor
Márta hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Imát szeretnék kérni Gyermekeim, főleg nagyobb Lányom lelki békéjéért! Nagyon ingoványos úton jár most, nem tartja velem a kapcsolatot, elveszettnek látom Őt!Hálásan megköszönném, ha közösen imában kérnék, hogy könnyebb legyen Neki, találja meg a saját, helyes útját, mert én nagyon kevés vagyok ehhez!

Előre is hálásan köszönöm!

egy aggódó anya

Írta: 2022-05-01, 19:20:00-kor
Mária Mucsi hozzászólása

Kedves testvérek! Férjem úgy érezte, hogy kapott egy elhívást Istentől, mi reformátusok vagyunk és ő elment a baptista gyülekezetbe mert azt gondolta, hogy neki ott feladata van. Ezzel nincs is semmi baj. Most böjt első napján is oda ment és ott úrvacsorázott. Evvel engem lelkileg nagyon megbántott, hogy egyedül mentem a templomba és egyedül úrvacsoráztam. 47 éve vagyunk házasok, soha nem mentünk egyedül a templomba. [...] Kérem segítsenek ezt a lelki nagy csalódást megoldani, tudom, hogy Isten kéri, hogy mindenkinek bocsássunk meg, és emberileg meg is bocsájtottam neki de a lelkem az még nagyon fáj. Köszönöm hogy leírhattam és köszönöm a választ is. Áldás Békesség

Írta: 2022-03-15, 11:25:38-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Imár szeretnék kérni a gyógyulásomért, a betegség démonjaitól való szabadulásomért. Amikor az egyik betegségből kigyógyulok, utána hamarosan jelentkezik nálam az újabb egészségügyi probléma. Mindez nehezen elviselhető az életem során és a családom számára is. Szeretnék ebből kigyógyulni Isten segítségével, kegyelmével.

Köszönöm az imájukat!

Írta: 2022-03-01, 23:33:22-kor
András hozzászólása

Kedves Lovász Mária!

A templom látogatásával kapcsolatosan a mindenkitemploma@mindenkitemploma.hu e-mail címen tud bővebb információt kapni, esetleg időpontot egyesztetni. Isten áldja Önt!

Írta: 2022-02-06, 21:56:50-kor
Lovász Mária hozzászólása

Kedves Gyülekezet!  Szeretném megkérdezni, hogy a templom az istentiszteleti napokon kívül látogatható-e? Válaszukat előre is köszönöm, kívánok mindenkinek jó egészséget, szép napot. Lovász Mária

Írta: 2022-01-31, 20:26:49-kor