Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező replicas de relojes világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Ilona hozzászólása

Üdvözlöm a kedves Közösséget! Sajnos nem indulnak el a honlapon a videok. 

Írta: 2022-09-05, 21:42:02-kor
Márta hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Imát szeretnék kérni Gyermekeim, főleg nagyobb Lányom lelki békéjéért! Nagyon ingoványos úton jár most, nem tartja velem a kapcsolatot, elveszettnek látom Őt!Hálásan megköszönném, ha közösen imában kérnék, hogy könnyebb legyen Neki, találja meg a saját, helyes útját, mert én nagyon kevés vagyok ehhez!

Előre is hálásan köszönöm!

egy aggódó anya

Írta: 2022-05-01, 19:20:00-kor
Mária Mucsi hozzászólása

Kedves testvérek! Férjem úgy érezte, hogy kapott egy elhívást Istentől, mi reformátusok vagyunk és ő elment a baptista gyülekezetbe mert azt gondolta, hogy neki ott feladata van. Ezzel nincs is semmi baj. Most böjt első napján is oda ment és ott úrvacsorázott. Evvel engem lelkileg nagyon megbántott, hogy egyedül mentem a templomba és egyedül úrvacsoráztam. 47 éve vagyunk házasok, soha nem mentünk egyedül a templomba. [...] Kérem segítsenek ezt a lelki nagy csalódást megoldani, tudom, hogy Isten kéri, hogy mindenkinek bocsássunk meg, és emberileg meg is bocsájtottam neki de a lelkem az még nagyon fáj. Köszönöm hogy leírhattam és köszönöm a választ is. Áldás Békesség

Írta: 2022-03-15, 11:25:38-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Imár szeretnék kérni a gyógyulásomért, a betegség démonjaitól való szabadulásomért. Amikor az egyik betegségből kigyógyulok, utána hamarosan jelentkezik nálam az újabb egészségügyi probléma. Mindez nehezen elviselhető az életem során és a családom számára is. Szeretnék ebből kigyógyulni Isten segítségével, kegyelmével.

Köszönöm az imájukat!

Írta: 2022-03-01, 23:33:22-kor
András hozzászólása

Kedves Lovász Mária!

A templom látogatásával kapcsolatosan a mindenkitemploma@mindenkitemploma.hu e-mail címen tud bővebb információt kapni, esetleg időpontot egyesztetni. Isten áldja Önt!

Írta: 2022-02-06, 21:56:50-kor
Lovász Mária hozzászólása

Kedves Gyülekezet!  Szeretném megkérdezni, hogy a templom az istentiszteleti napokon kívül látogatható-e? Válaszukat előre is köszönöm, kívánok mindenkinek jó egészséget, szép napot. Lovász Mária

Írta: 2022-01-31, 20:26:49-kor
Julianna hozzászólása

Kedves Gyülekezet! Kérem Önöket, hogy imádkozzanak a szüleimért, hogy még sokág éljenek közöttünk.Segitségüket előre is köszönöm. Isten áldjon mindenkit! 

Írta: 2022-01-09, 17:51:09-kor
Julianna hozzászólása

Kedves Gyülekezet! Kérem imádkozzanak kislányomért Rékáért, akinek autoimmun májbetegsége van, gyógyszeres kezelés alatt áll és jelenleg az értékei nem olyan jók.Segitségüket előre is köszönöm! Isten áldjon mindenkit!                              

Írta: 2022-01-09, 11:27:31-kor
Adminisztrátor hozzászólása

Kedves Beáta!

Köszönjük szépen az érdeklődést! A honlapon a főoldalon (és a hírek menüpont alatt) található az "INTERNETES ISTENTISZTELETEK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ VIDEÓFELVÉTELEI VI." elnevezésű hír. Ebben megtalálhatóak és egyszerűen megtekinthetőek az utóbbi Istentiszteletek videofelvételei, így a keresett, 4. adventi istentiszteleti alkalom is. Isten áldja, boldog új évet kívánunk!

Írta: 2022-01-01, 09:08:54-kor
Beáta hozzászólása

Kedves Bereczki Sándor! Olvastam a decemberi hírlevelet és Jézus eljövetelről ír. A negyedik eljövetelnél azt írta, hogy ez online is megtekinthető. Sajnos ezt nem találtam meg, de szeretném meghallgatni. Kérem a segítségét!Köszönöm Beáta

Írta: 2021-12-31, 15:52:38-kor