Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

orologi replica svizzeri vendita

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7

B. Edit hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretném az imatámogatásukat kérni. 56 éves vagyok, és szív-koszorúér probléma gyanúja merült fel nálam. Március 10.-én lesz az a vizsgálat, ami eldönti, hogy kell-e a szivemet katéterezni, vagy nem. Minden nap imádkozom, hogy ne legyen erre szükség. 

Támogató imájukat előre is köszönöm! B. Edit

Írta: 2020-01-29, 16:42:13-kor
Gőbel Istvánné hozzászólása

Kedves Bereczki Sándor Lelkész Úr! 

Minden szombaton  örömöt, lelki élményt, fejlődést ad a PAX TV-én közvetített istentisztelet, hálás szívvel mondok érte köszönetet. A legutóbbi, jan. 4-i adást nagyon szerettem volna ma is megnézni az ismétlésben. Sajnos közbejött ok miatt lemaradtam róla. 

Nagyon szépen kérem szíveskedjék lehetővé tenni, hogy az adás felkerüljön a YouTube-ra, ahol sok korábbi adás újra látható.

Azért hiányzik nagyon ez a lehetőség, mert szeretném újra hallani a felsorolást a helytelen gonolkodási szokásokról, hogy mindegyiket elkerüljem.

Isten minden áldását kívánva előre megköszönöm segítségét.

Tisztelettel, szeretettel:  Gőbel Istvánné

 

Írta: 2020-01-07, 15:21:58-kor
Varga Józsefné hozzászólása

Hálás szívvel mondok köszönetet az értem mondott imákért. Elmúlt az arcideg-gyulladásom, fájdalom nélkül ünnepeltem a karácsonyt! Január 2-án lettem 79 éves, szeret engem a Jó Isten, meghallgatta a gyógyulásomért kért imákat! Boldog Új Évet, a Jó Isten gazdag áldását kívánom az egész gyülekezetre hálás szívvel! Tisztelettel Varga Józsefné Miskolcról. 

Írta: 2020-01-06, 12:39:06-kor
B. Reni hozzászólása

Kedves imacsoport!

Nagyon szép szolgálat, amit végeztek!

Szeretném az ima támogatásotokat kérni! Nagyon szenvedek a gyomrom, hasam miatt. Egyenlőre nem igen használ semmi. Régóta tartanak a problémák és minden nap hányingerem van, gyakran görcseim, fájdalmak, stb. Már nehezen tudom elviselni, főleg az éjszakákat. Nem is igazán bírom leírni, amit  érezni szoktam :(

Köszönöm az imáitokat!

Reni

Írta: 2019-12-23, 05:37:25-kor
Erzsébet hozzászólása

Kedves Bereczki Sándor Lelkész Úr!

Nagyon köszönöm Önnek a Szombati Evangelizáción a prédikációját, az igét, ami felnyitotta a szememet. 

Az okkultizmus a jóslás valóban bűn. El szeretném mondani azt, amikor az ember lelkileg összeomlik a megoldatlan gondok miatt, akkor könnyű rávenni az embert arra, hogy becsapják, igénybe vegye ezeket a  felkínált "szolgáltatásokat.".

Szeretném megosztani másokkal is,hogy ne vegyék igénybe ezeket a jóslásokat, mágiákat. Ez mind hazugság, pénzrablás, pénzkicsalás. Sajnos tapasztalatból tudom, mert engem is becsapott egy szertartást ígérő nőszemély, aki mint a pióca naponta írt levelet nekem és győzködött hogy igenis jobb lesz utána. Ez nagy hazugság, semmi sem változott pozitív irányban, csak a pénztárcám lett könnyebb azzal az összeggel, amit kicsalt tőlem. Azután eltűnt, pedig azt ígérte mindenkinek a levelére válaszol függetlenül arra, hogy igénybe vette-e a szertartását. Sőt visszaadja a pénzt, ha nincs változás. 

Nagyon megbántam, imádkozom a jó Istenhez bocsánatért.

Az én esetem szolgáljon tanulságul mindenkinek.

Írta: 2019-12-19, 22:36:50-kor
Varga Józsefné hozzászólása

Hosszú ideje tartó arcideg gyulladásom van, nagyon fájdalmas, rengeteg fájdalomcsillapítót szedek!

Hiszek Isten gyógyító erejében, közbenjáró imát szeretnék kérni a gyógyulásomért. Köszönöm szépen. Isten gazdag áldását kérem a gyülekezetre. Én baptista vagyok, minden szombaton este nézem az Evangélizációt a PAX televízión. Köszönöm szépen!!! Varga Józsefné, Miskolc!

Írta: 2019-11-04, 19:13:06-kor
Éva hozzászólása

Kérem írják meg, miért nem helyénvaló a katolikus keresztelés a bemerítkezéssel szemben. Köszönöm! [...]@gmail.com privátban

Írta: 2019-08-28, 12:28:29-kor
Aggódó feleség hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Kérem, imádkozzanak férjem pornófüggőségétől való gyógyulásáért. Vasárnap tudtam meg, a férjem éjjel felkel 3 órakor, bekapcsoltja a tv. készüléket [...] ahol keményebbnél keményebb pornófilmeket néz. [...] Velem szemben elutasító mindig, "most a lábam begörcsölt, most a térdem fáj" stb. mondja. [...] Már a pornózás mellékhatásai is észrevehetők rajta. Emiatt én, mint a feleség nagyon szomorú vagyok. Segíteni szeretnék rajta.

Köszönöm az imatámogatást!

Írta: 2019-07-30, 23:47:09-kor
Erzsébet hozzászólása

Csodálatos volt a hét végi Evangelizáció. Nagyon tetszett a téma: a békesség és a megbocsájtás.

Köszönöm Bereczki Sándor Lelkész Úrnak és Bereczkii Ágnes Lelkésznőnek ezt a rendkívül szívhez szóló Istentiszteletet. A fiatalok éneke is mindig boldogsággal tölt el.

Köszönettel: Erzsébet

Írta: 2019-05-28, 21:56:46-kor
Egy aggódó édesanya hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Szeretnék imát kérni gyermekemért, hogy megtalálja a tökéletes  házastársát életkorban és minden tekintetben hozzávalót. Fiam 43 éves. Most egy jóval idősebb nővel él együtt /60 évhez közeledik/, akinek 36 és 26 éves fiai vannak. Egy munkahelyen dolgoztak és a nő becserkészte a fiunkat. [...] Teljesen elidegeníti tőlünk a szüleitől, kisajátítja őt. Ha hazajön ritkán a fiunk, akkor is telefonon hívogatja, még a munkahelyéről is. Nem tudunk semmit csinálni, mert állandóan megzavarja családi életünket. [...] Mi nyugdíjas mozgáskorlátozottak vagyunk a férjemmel elkellene a segítség. Korábban segített a tűzifa fűrészelésénél, a szeretett állatai gondozásában, most azonban azt mondja: mikor csináljam nincs időm rá. Közben délig heverészik, lustálkodik a nővel az ágyban. Rájöttem, a nő alkoholt is fogyaszt rendszeresen. Albérletben lakik. Munkatársaira rendszeresen panaszkodik, amikor csak mód van rá. Fiunk egyetemi hallgató /közben dolgozik is/, tanulni kellene neki, de állandóan el kell menni welneszezni a szorgalmi időben. Munkahelye kb. a lakóhelyétől 10-15 percre van tömegközlekedéssel, de oda is autóval viteti magát. Mi meg fizetjük a kocsi javíttatását. Mint akinek elment az esze olyan lett a korábban másként gondolkodó fiunk. Elítélte az ilyen jellegű egészségtelen kapcsolatot, fertőt. Anyagilag is teljesen kihasználja. Teljesen új gépeket vásárolt a konyhába (tűzhely, mikro, hűtőszekrény, grillsütő, drága villany varrógép stb.) amióta szipolyozza gyermekünket és minket is. Fiunk 120 kg súlyú, mert állandóan olyan ételekkel, édességekkel eteti, ami egészségtelen. [...] (kb 30 kg-mal emelkedett a testsúlya, mióta nem velünk él). Féltjük az egészségét is, mert jelei mutatkoztak már ennek a helytelen táplálkozásnak.

Kérem imádkozzanak azért, Isten készítse elő azt a személyt, aki tökéletes házastárs lesz számára. És aki egészséges unokával megajándékoz minket. A jelenlegi kapcsolatától szabaduljon meg és Isten ajándékozza meg Őt jó egészséggel. Köszönettel fogadom az imát.

Írta: 2019-04-26, 23:31:21-kor