Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező replicas de relojes világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Jakó László hozzászólása

ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET! Ó Ti kedves házaspár, Öröm nekem hogy megtudtam először a PAX TV ből hogy még mindig ÉLTEK és a Szolgálatotok Folytatódik. Most lehet meglepetés lesz a levelem számotokra mert a Történetem röviden:  én akkor kb. 23 éves fiatalember voltam /most 48/ és amikor Budapestre mentem dolgozni akkor a Gizella utcában elmentem a Ti Gyülekezetetekbe és csak ámultam, és csodálkoztam azon a sok fiatal lányon és fiún. A szentség volt közöttetek, meg aztán az ÚR Jelenlétében voltunk. És a Dicséretek... Ó gyönyörű időszakok voltak! Sajnos akkor nem épültem be a Ti Gyülekezetetekbe, amit most is bánok, pedig annyira szeretek mindenkit és rendkívül kedvesek voltatok /vagytok/. Sajnos én Gyülekezetből gyülekezetbe mentem, és nem leltem a helyemet, pedig már akkor az ÚR ajándékba adott nekem Titeket. Azután megismertem egy keresztény hölgyet és sajnos feleségül vettem - ugyanis a műtétem után ő elhagyott engemet és elvált tőlem. És még annyit, hogy ha a Ti Gyülekezetetekben nősültem volna meg akkor ma is Boldog lennék. Ezt biztosra mondom, mert a Ti Fiataljaitok már akkor nagyon az ÚRban voltak, és jó érzés volt az a mindent átható szentség! Nagyon szeretlek Titeket, és kíváncsi vagyok hogy most hány taglétszámú a gyülekezetetek. Én Szabolcs Megyében lakom Mátészalka környékén most. Laci, aki jó helyen volt amikor gyülekezetet keresett!!! 

Írta: 2015-10-19, 15:01:05-kor
egy gyülekezeti tag hozzászólása

Kedves Majzik Mercédes!

Az igevezető továbbra is elérhető a honlapon, a Médiatár főmenüpont Szövegtár helyén.
Áldott bibliaolvasást kívánok Kacsintás

Írta: 2015-06-18, 15:07:37-kor
Agi neni hozzászólása

Szeretném megköszönni a támogatást, amit a Próbáld meg, segítünk! műsorban nyújtanak. Sokszor nyerek újból erőt a kitartáshoz a férjem mellett, és reményt a megtérésére. Lassuné

Írta: 2015-05-24, 19:30:45-kor
Agi neni hozzászólása

Nem tudom, hogy nyilvános-e ez az üzenet, de szeretném megírni: Nagyon sokat segítenek az önök által közvetített műsorok. Várom az igehirdetéseket, mert lelkileg kimerítő a hetem, idősekkel foglalkozok, nekik is ajánlom a Pax tv-t. A szenvedélybetegekről szóló műsor a reményt kelti a szívemben, mert a férjem ezzel küszködik, az egész család bánatára. A tanítások, beszélgetések építenek. Jegyzetelem a szombati igehirdetéseket, mert így jobban emlékezek rájuk, könnyebb felidézni. Jó, hogy vannak ismétlések is. Egy kicsit közelinek tartjuk a gyülekezet a szívünkhöz.

Írta: 2015-04-29, 13:45:48-kor
majzik mercedes hozzászólása

Sziasztok!

Meglepve és csalódottan nézem, hogy az éves Igevezető lekerült a honlapról.

Mi ennek az oka?

Írta: 2015-03-28, 15:42:41-kor