Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Vizelli Károlyné hozzászólása

Nagy szeretettel kérlek titeket,hogy imádkozzatok Jobbágy Sándorért, aki a menyem édesapja. Rákos beteg és az utolsó stádiumban van. Hiszem,hogy Jézus Krisztus nem változik, Ő tegnap, ma és mindörökké ugyanaz a gyógyító és szabadító Úr. /Jobbágy Sándor Miskolcszirmán él./

Áldjon meg titeket a Úr!

Testvéretek az Úrban, Vizelli Károlyné Margó!

Írta: 2015-11-27, 08:57:04-kor
Erika hozzászólása

Nem értem az Apostoli Hitvallás egy részét! Segítséget, magyarázatot kérek bárkitől aki jól ismeri a Szentírást (én még nem értem a végére)! Jézus halála után mit keresett a pokolban? (már ha egyáltalán létezik a pokol, ahol a Szerető Isten örömét leli a gonoszok kínzásában!?) Mit keresett egy tökéletes, bűntelen ember a gonoszok között??????

Írta: 2015-11-01, 08:46:40-kor
Jakó László hozzászólása

ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET! Ó Ti kedves házaspár, Öröm nekem hogy megtudtam először a PAX TV ből hogy még mindig ÉLTEK és a Szolgálatotok Folytatódik. Most lehet meglepetés lesz a levelem számotokra mert a Történetem röviden:  én akkor kb. 23 éves fiatalember voltam /most 48/ és amikor Budapestre mentem dolgozni akkor a Gizella utcában elmentem a Ti Gyülekezetetekbe és csak ámultam, és csodálkoztam azon a sok fiatal lányon és fiún. A szentség volt közöttetek, meg aztán az ÚR Jelenlétében voltunk. És a Dicséretek... Ó gyönyörű időszakok voltak! Sajnos akkor nem épültem be a Ti Gyülekezetetekbe, amit most is bánok, pedig annyira szeretek mindenkit és rendkívül kedvesek voltatok /vagytok/. Sajnos én Gyülekezetből gyülekezetbe mentem, és nem leltem a helyemet, pedig már akkor az ÚR ajándékba adott nekem Titeket. Azután megismertem egy keresztény hölgyet és sajnos feleségül vettem - ugyanis a műtétem után ő elhagyott engemet és elvált tőlem. És még annyit, hogy ha a Ti Gyülekezetetekben nősültem volna meg akkor ma is Boldog lennék. Ezt biztosra mondom, mert a Ti Fiataljaitok már akkor nagyon az ÚRban voltak, és jó érzés volt az a mindent átható szentség! Nagyon szeretlek Titeket, és kíváncsi vagyok hogy most hány taglétszámú a gyülekezetetek. Én Szabolcs Megyében lakom Mátészalka környékén most. Laci, aki jó helyen volt amikor gyülekezetet keresett!!! 

Írta: 2015-10-19, 15:01:05-kor
egy gyülekezeti tag hozzászólása

Kedves Majzik Mercédes!

Az igevezető továbbra is elérhető a honlapon, a Médiatár főmenüpont Szövegtár helyén.
Áldott bibliaolvasást kívánok Kacsintás

Írta: 2015-06-18, 15:07:37-kor
Agi neni hozzászólása

Szeretném megköszönni a támogatást, amit a Próbáld meg, segítünk! műsorban nyújtanak. Sokszor nyerek újból erőt a kitartáshoz a férjem mellett, és reményt a megtérésére. Lassuné

Írta: 2015-05-24, 19:30:45-kor
Agi neni hozzászólása

Nem tudom, hogy nyilvános-e ez az üzenet, de szeretném megírni: Nagyon sokat segítenek az önök által közvetített műsorok. Várom az igehirdetéseket, mert lelkileg kimerítő a hetem, idősekkel foglalkozok, nekik is ajánlom a Pax tv-t. A szenvedélybetegekről szóló műsor a reményt kelti a szívemben, mert a férjem ezzel küszködik, az egész család bánatára. A tanítások, beszélgetések építenek. Jegyzetelem a szombati igehirdetéseket, mert így jobban emlékezek rájuk, könnyebb felidézni. Jó, hogy vannak ismétlések is. Egy kicsit közelinek tartjuk a gyülekezet a szívünkhöz.

Írta: 2015-04-29, 13:45:48-kor
majzik mercedes hozzászólása

Sziasztok!

Meglepve és csalódottan nézem, hogy az éves Igevezető lekerült a honlapról.

Mi ennek az oka?

Írta: 2015-03-28, 15:42:41-kor