Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Purak Zsuzsa hozzászólása

Kedves Testvéreim! Szeretném, ha az Úr elé vinnétek imakéréseimet! Nővérem, Purak Aranka szeméért szeretném ha imádkoznátok, és hogy gyógyuljon meg a cukorbetegségből teljesen. Édesanyámért is imakéréssel fordulok hozzátok. Ő jelenleg vidéken, egy pszichiátriai betegeknek fenntartott öregek otthonában él.P urak Vincéné, leánykori neve Fülöp Rozália a neve. A nővérem albérlőéért is szeretném ha imádkoznátok. 71 éves testvérnő. Ő súlyos szívbeteg, elhízott, tüdeje nem működik teljes kapacitással. Szántó Jánosné Hajdu Zsuzsannának hívják. Végül magamért is szeretnék közbenjárást kérni. Én is pszichiátriai kezelés alatt állok, skizoaffektív pszichózis kevert fázis diagnózissal. A térdeim, főleg a jobb is beteg, jelenleg kezelik. Szeretném, ha azt is meggyógyítaná Isten. Purak Zsuzsannának hívnak. Nagyon köszönöm, hogy közbenjártok értünk. Áldjon meg benneteket az Úr, és válaszolja meg ne csak ezeket, hanem az összes imátokat! Szeretettel és köszönettel: Purak Zsuzsa (Kívánok még áldott Biblia- tanulmányozást és nagyon áldott szombati evangelizációt!)

Írta: 2017-03-07, 21:15:46-kor
moderátor hozzászólása

Kedves Tamás!

Köszönjük szépen a visszajelzésed! Igyekszünk majd a közeljövőben további gyülekezeti videókat feltölteni a gyülekezet YouTube csatornára. Ami a gyülekezeti kirándulásokat illeti azokra mindenkit sok szeretettel várunk, általában tavasztól őszig a hivatalos ünnepnapokon szokott együtt kirándulni a gyülekezet... Az Istenben való hittel kapcsolatban pedig nagyon szívesen elbeszélgetnénk Veled, ha esetleg el tudnál jönni egy gyülekezeti alkalomra. Az üdvösség kérdése szintén egy nagyon komoly téma, amiről nagyon szívesen beszélgetünk Veled. Mi hisszük és megtapasztaltuk, hogy lehetséges teljes meggyőződésre jutni arról, hogy üdvösségünk van, és a halál után Istennel együtt tölthetjük el az örökkévalóságot.

Írta: 2017-02-26, 21:36:30-kor
Tamás hozzászólása

Tisztelt Mindenki Temploma!

Tamás vagyok és nem tudom, hogy ezt ki olvassa de remélem valaki tud majd válaszolni.

Első kérdésem az lenne (amit lehet már kérdeztek mások is) hogy a youtubeon lévő gyülekezeti énekek már rég voltak frissítve 6 hónapja és mivel tetszenek az énekek ezért kérdezném, hogy mikor lesz feltöltve megint új gyülekezeti énekek.

Második kérdésem, hogy alapjába véve nem tudom eldönteni, hogy hiszek-e Istenbe vagy nem. Néha igen, néha nem. Ha jó dolgok történnek velem akkor mindig azt mondom, Ó igen köszönöm istenem, viszont ha rossz dolgok akkor mindig szidom vagy szimplán azt mondom hogy a r..életbe nincs Isten meg stb stb. Egy kicsit van bennem egy félelem az iránt, hogy ha meghalunk akkor tényleg találkozhatunk Istennel? Egy jobb világba fogunk kerülni? Mi van ha nem? Mi van ha sokkal rosszabb lesz mint most? Valahogy mindig ezek a gondolatok vannak bennem és ez egy kicsit nyugtalanít.

A harmadik kérdésem, hogy szoktam nézni ezeket a kirándulos videókat is. Magam is szeretek /szerettem kirándulni. Ezekre a kiránduloskra csak a gyülekezeti tagok mehetnek? Vagy egy tök idegen ember is? Lehet hülye kérdés dehát...

ÜDv, Tamás

Írta: 2017-02-25, 09:39:39-kor
Varga Attiláné hozzászólása

TISZTELT IMACSOPORT

Imatámogatást szeretnék kérni férjemnek Varga Attilának, akinek több mint egy éve elviselhetetlen fájdalmai vannak: háta, gyomra, de orvoshoz nem hajlandó elmenni, valamint emberileg közönyös, nem törődöm, elutasító lett a magatartása az utóbbi 3 évben amióta jelenlegi munkahelyén dolgozik. Előtérbe helyezi kollégáit a családjával szemben, én magam mint feleség nem tudom milyen besorolásban vagyok Nála nyilvántartva. (Én a cseléd hagyjál már kategóriát érzem) 29 éve vagyunk együtt és nem volt ilyen, de amit át kell élnem 3 éve az embertelen. 25 éve tértem meg, itthon magam imádkozom, nem szereti ha Istenről beszélek, sőt előszeretettel sértegeti. Szeretem és nem hiszem hogy az Úr azt akarná hogy hagyjam el. Az megfutamodás lenne hitem szerint, és Neki biztosan tudom szüksége van az Úr szeretetére és törődésére mint mindenkinek. Anyagilag szintén katasztrofális az életünk, ezért ha lehet anyagi áldásért is kérek szépen imatámogatást. Köszönöm és Áldjon meg az Úr titeket.Csilla

Írta: 2017-01-29, 11:24:14-kor
Varga Attiláné hozzászólása

Szép jó napot!

Én imatátogatást szeretnék kérni férjemmel kapcsolatban, mivel 29 éve vagyunk együtt, és sajnos még mindig nem fogja fel, hogy az embereknek törődésre, odafigyelésre van szüksége. Én a magam részéről abban hiszek, hogy nem megfutamodni kell, hanem hinni. Hinni, hogy az Úr ezt az igen csak nehéz problémát orvosolni fogja. Én hiszem, mivel ha nem tenném már elváltam volna Tőle. Ám egyrészt szeretem, másrészt szeretném ha érezné milyen Istennel egy közösségben élni aki feltétel nélkül szeret! 26 éve tértem meg, itthon gyakorlom a hitet, és bár tudom Istennél nagyobb erő nem létezik, egyedül nagyon nehéz...ezért is kérek imatámogatást. Egy hatalmas csoda amit az Úr véghez fog vinni, és azt 100%-ban tudom,azt akarja végre boldog legyek minden tekintetben férjem mellett. Most meg sem tudnám határozni milyen státuszban vagyok férjem mellett a közöny az elutasítás, a nem odafigyelés...én hiába teszek meg mindent amit kér, úgy álla helyzet nem méltányolja, nem érdekli. Nem tudom felkelteni érdeklődését irányomba, és mindemellett nem őszinte. (Hónapokkal ezelőtt elvégzett egy munkát valakinek aki még mindig nem fizetett több tízezer forintról van szó, és azt jelentette ki határozottan ne piszkáljam mikor fizetnek

Írta: 2017-01-29, 11:07:51-kor
Kovács krisztián hozzászólása

Én egy kéréssel szeretnék fordulni, az olvasókhoz. Aki tud, és lehetősége engedi, legyen szíves, és imádkozzon a 14 éves Jászberényi Farkas Ricsike felépüléséért, és gyógyulásáért. Úgy érzem minden imára szükség van! Nagyon nagyon szépen köszönöm  

Írta: 2016-10-20, 02:43:52-kor
Winifred hozzászólása

Sajnálom, hogy ilyen későn kezdődik a szombati Istentisztelet a Pax tv-n. Így már nem tudjuk nézni. Vagy már el kell mennem munkába, vagy elalszunk,mert az éjszakai műszakok után nem tudok olyan sokáig fennmaradni, nappal pedig nem lehet aludni, részint a környezeti zaj miatt, részint rengeteg munkám van. Anya abszolút nem tud már fennmaradni. A 18.00 órai kezdés nagyon jó volt. Ima kérésem az lenne, hogy a testvérem is adja át magát Istennek és ne legyen iszákos. Nagyon szeretjük a műsoraikat. Isten áldja meg minden résztvevőt.

Írta: 2016-09-23, 12:50:29-kor
Patri hozzászólása

Szeretném megkérdezni, hogy kézrátételes gyógyítást lehet-e kérni?

 

Köszönettel: P.

Írta: 2016-05-10, 18:16:14-kor
Andó Ildikó hozzászólása

Áldott estét kívánok.  Szeretnék kérdezni, sajnálatos módon nem vagyok megkeresztelve, de hiszek az Úristenben. Az a probléma, hogy  ha elmennék templomba és járnék hittanra, a halláscsökkenésem miatt nem érteném amit mondana a pap... Mit tegyek? ? Szégyellem mert szegény vagyok és nem tudom hogy miként oldjam meg ezt a problémát. .. Köszönöm szépen a választ.

Írta: 2016-02-07, 22:54:58-kor
Pelles Sándor hozzászólása

Áldás Békeség!

Krisztusban kedves testvérek. Egy szomorú észrevételt,szeretnék jelezni a gyülekezet vezetőinek! Rendszeres nézője vagyok ennek a csodálatos evangelizációs istentiszteletnek, bizonyságtételeknek, de sajnos a műsor szolgáltatását megszüntették! Kérem önöket, hogy imádságban kérjük közösen a JÓISTENT, hogy helyezze vissza szolgáltató az önök csodálatos ISTENTISZTELETI alkalmait. Gondolom az ország egész területén megszűnt a szolgáltatás. MIÉRT???


Írta: 2016-01-07, 23:28:56-kor