Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező replicas de relojes világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Kérdések és üzenetek fóruma

Szólj hozzá Te is!
Írd le véleményed, kérdésed, szívesen közöljük!

Új hozzászólás

Név:

Az üzenet szövege:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Klára Pál hozzászólása

Kedves Hívő Testvérek, Imacsoport! Tudatom veletek, hogy jó az Úr hozzánk! Az április 26-ai imakérésemet megtámogatva, segítségemre sietett a mi mennyei Atyánk. Megerősíti lépésemet, bölcsességet tölt az elmémbe. Hálásan köszönöm Mindannyiotoknak, akik imádsággal odaálltatok az ügyemben, Istenünk elé. Áldjon meg minket, az ő választottjait, és áldja meg a többi embert is, ahogyan Ő akarja adni az áldását másoknak! Adjon hitet, reményt, egészséget nekünk mindvégig az útjainkon, a többit elfogadjuk ráadásnak az Ő kezéből alázattal, hálásan!  Isten legyen velünk!

Írta: 2023-05-08, 12:38:07-kor
imacsoport hozzászólása

Kedves Klára! Kedves Ákos!

Köszönjük szépen a bizalmat, a mai imaalkalmon szeretettel imádkoztunk az imakérésekért! 

Isten áldását kívánjuk:

az imádkozó testvérek

Írta: 2023-04-26, 22:10:04-kor
Klara Pál hozzászólása

Áldott legyen az Úr midörökké, és Ti is mindannyian! Imakéréssel fordulok hozzátok, az imacsoportban resztvevőkhöz! 🙂 A fiam és lányom családjáért! Terhelt az életük a hétköznapok munkavégzésével, a rájuk bízott kiskorúak iránti felelősséggel, a családi béke megteremtésével nap mint nap. Ez az erőt kiveszi belőlük, fizikailag is és lelkileg is egyaránt. Hordom Őket én is édesanyjukként imádságban, hívőként. TUDOM, HISZEM, HOGY A TÖBB IMA ERŐVEL BÍR, HA AZ ISTENNEK KEDVE TELIK BENNE, MEGADJA AMIT KÉRÜNK! KÉRNÉM ÁLDJA MEG A GYEREKEIMET, KORNÉLIÁT és KUNÓT, ÉS A HOZZÁJUK  TARTOZÓ CSALADTAGJAIKAT, SZÜKSÉGÜK  SZERINT! KÖNYÖRÜLJÖN RAJTUK, HOGY ISTENFÉLŐKKÉ LEHESSENEK, FIZIKAI ERŐVEL, BÖLCSESSÉGGEL, ÉS MENTÁLIS EGÉSZSÉGGEL AJÁNDÉKOZZA, TÁMOGASSA MEG ŐKET A MI MENNYEI ATYÁNK! A JÉZUS NEVÉBEN ÁMEN

Írta: 2023-04-17, 12:25:22-kor
Ákos hozzászólása

Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzatok értem, hogy a válásom okozta mély depresszióm ne menjen át még komolyabb  mentális betegségbe.

Szenvedésektől elfogyott erőm, hitem visszaszerzésében kérem segítségetek, és demencia gyanú miatt 44 évesen jövő héten elvégzendő MR vizsgálat pozitív eredményéért. Kétségbe vagyok esve és szorongok, hogy ne így érjen véget az életem, kérem Isten közben járását, hogy kegyelmével meggyógyulhassak.

Köszönöm az imájukat!

Írta: 2023-04-12, 20:49:56-kor
Györkéné Mölcs Mária hozzászólása

Tisztelt Cím!

YouTuben hallgattam Önöktől nagyon szép előadásmódban a "Hinni taníts, Uram" c. éneket kísérettel.

Szeretném elkérni a kíséret kottáját, mivel sehol nem tudom megszerezni. Kórusom, az Oladi Szentháromság kórus Szombathelyen működik. Idén, a 25. éves jubileumi koncertünkön szeretnénk énekelni kísérettel.

Köszönöm a segítséget, karnagyi üdvözlettel:Györkéné Mölcs Mária

Írta: 2023-04-12, 10:21:16-kor
Bereczki Ágnes hozzászólása

Kérem imádkozzanak gyermekeim megtéréséért: Szilvia, Judit és Tibor fiam megtéréséért. Köszönöm.

Írta: 2023-03-29, 16:23:06-kor
András hozzászólása

Kedves Beke Péter!

Nagyon megtisztelő az "Ötven nap Jób könyve mellett" című könyv iránti érdeklődés, sajnos a könyv elfogyott, így a közeljövőben nem tudunk küldeni. Mivel már mások is érdeklődtek a könyvecske iránt, megvizsgáljuk, hogy ki lehetne-e adni újra. Sok áldást kívánunk szeretettel!

Írta: 2023-02-15, 09:05:28-kor
Beke Péter hozzászólása

Kedves Gyülekezet, egy ideje örömmel hallgatom a Mindenki Temploma online adásait, amihez ezúttal is kívánok további erót, egészséget, áldást. Egy kicsi győri Gyülekezetben a szerdai Bibliaórákon a Jób könyvéhez értünk. Érdeklődöm, hogy Bereczki Sándor: Ötven nap Jób könyve mellett c. könyve kapható-e Önöknél? Eddig 3 példányra van igény, de lehet, hogy lesz igény néhány további példányra is. Üdvözlettel: Beke Péter

Írta: 2023-02-05, 17:32:19-kor
Éva hozzászólása

Imát szeretnék kérni, hogy a mély depresszióból (ami már 4 éve minden novemberben jellentkezik olyan szinten, hogy felkelni sincs erőm) ki tudjak jönni. A szakorvosi kezelés ellenére is nagyon sok szenvedéssel jár és hosszasan tart.

Előre is nagyon köszönöm.

Isten áldását kérem a csoport minden kedves tagjára!

Üdvözlettel: Éva

Írta: 2022-12-01, 15:23:06-kor
Papp Eszter hozzászólása

Kedves Ima csoport, Papp Eszter vagyok Komlóról, szeretném kérni az imádságotokat. Én is hívő keresztény ember vagyok, én is Isten gyermeke vagyok, szeretném hűen követni az Urat és szeretném hogy minden ember meghallja Isten igéjét, hogy tudjam az Isten Országát képviselni. 

Írta: 2022-11-05, 17:48:21-kor