Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Életképek a balatonaligai családos gyülekezeti táborból

Életképek a balatonaligai családos gyülekezeti táborból Július 20-24 között, a gyülekezetből több mint hatvanan átélhettük annak az igének a valóságát, hogy "Isten országa közöttetek van." (Luk. 17,21) A mi örömünkön túl öröm volt a mennyben is, mert ketten átadták az életüket az Úr Jézusnak.

Többen éreztük úgy, hogy a Balatonaligán eltöltött 5 nap igazi testi, lelki feltöltődést hozott. Hálásak vagyunk mindazoknak a testvéreknek, akiknek a szívből fakadó, odaadó szolgálata és segítsége lehetővé tette ezt!

A délelőtti alkalmakon a gyerekek a vak Bartimeus, Jónás és a tékozló fiú történetéről hallhattak, a felnőtteknek pedig később lehetősége volt mélyebben is beszélgetni és imádkozni ezen igerészek alapján. Délután volt lehetőségünk együtt lemenni a Balatonpartra, ahol valamennyien élvezhettük a rendkívüli szép időt, és a kellemesen meleg vizet. Szombaton Siófokról még egy sétahajózáson is részt vehettünk, ami különleges élmény volt.

Hála legyen az Úrnak, aki jelen volt, megerősített bennünket, és két kisgyermeket megtérésre vezetett. A női, tinédzser-ifjúsági alkalmakat követően, és a férfi gyülekezeti napok előtt ajándékként éltük meg, hogy családokként is így együtt lehettünk. Hisszük, hogy az Úr még sok jót készít a számunkra a nyár hátralevő részében is!