Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Imaszolgálat

„Szüntelen imádkozzatok; Imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok.
Az igaz buzgó könyörgésének nagy ereje van.”
(1. Thess 5,17 és Jakab 5,16)

A Biblia szerint az imádságban óriási lehetőség rejlik,  illetőleg az imádságon nagyon sok múlik. Ezt tudva gyűlik össze a gyülekezetben egy lelkes csoport minden szerdán 17 és 18 óra között, hogy imádkozzon másokért. Az imádságban résztvevők élő hittel és szeretettel viszik Isten elé kéréseiket, és sokszor örömmel tapasztalják meg, hogy Isten hogyan válaszol az elmondott imádságokra. Az  imacsoport tagjai számtalanszor átélték már annak a valóságát, hogy imádságukat gyógyulás, szabadulás és sok más egyértelműen megtapasztalható áldás követi .

Az együtt imádkozók fontos szolgálatként tekintenek a szerdai imaórákra. Az imaszolgálatot végzők örülnek ezért minden imakérésnek, és hálásak minden imameghallgatásról adott visszajelzésnek is. Az imaszolgálattal való kapcsolatfelvételre lehetőség van ezen a honlapon is a kapcsolat menüpont keretében.