Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Ruharaktár

„Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől   állóknak: Gyertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek azt az országot, amely számotokra készíttetett a világ teremtésétől fogva. Mert éheztem, és ennem adtatok, szomjaztam, és innom adtatok, jövevény voltam, és befogadtatok engem, mezítelen voltam, és felruháztatok, beteg voltam, és meglátogattatok, fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.” (Máté ev. 25,34-36)

A gyülekezet ruhagyűjtő és adományozó szolgálata több évtizedes múltra tekint vissza, mellyel kapcsolatosan szinte a zsinagóga felújítása óta ruharaktár is működik. Istennek hála,  a ruharaktár áldásaiból az elmúlt évek során nagyon sokan részesülhettek. A ruharaktárba érkező ruha-adományokból számos rászoruló, árvízkárosultak, hajléktalanok, valamint többek között egy kárpátaljai árvaház is részesült.

A ruharaktárba jelenleg is szívesen fogadunk minden jó állapotú ruhát, és örömmel adjuk tovább a hozzánk érkező adományokat a rászorulók részére. Amikor ezt tesszük, sokszor eszünkbe jutnak Jézus szavai: „amennyiben megcselekedtétek ezt akár csak eggyel is az én legkisebb atyámfiai közül, énvelem cselekedtétek meg.(Máté ev. 25,40)