Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Utcamisszió, szegénymisszió

“Eredj hamar a város utcáira és szorosaira, és a szegényeket, csonkabonkákat, sántákat és vakokat hozd be ide.” (Lukács 14,21)

Az Úr Jézus Krisztus egész földi életében  amerre csak járt, mindig gondoskodott a környezetében lévő szegények lelki és fizikai szükségeiről, és erre tanította a tanítványait is. A gyülekezetünkben is kezdettől jelen van a szegény sorsúak gondozása, a feléjük való szolgálat .

A lelki testvérek és segítők az Emberbarát Alapítvány Addiktológiai Gondozójának (1101 Budapest, Gyöngyike u. 4.) aulájában kéthetente hétfőnként 16:30-tól találkoznak az oda érkező érdeklődőkkel. Ilyenkor a résztvevők bensőséges lelki légkörben együtt beszélgetnek a Biblia egy adott témájáról, együtt énekelnek és imádkoznak, és  megosztják egymással örömeiket, nehézségeiket egyaránt. A szolgálók mindig készülnek egy egyszerű vacsorával is, és figyelnek arra, hogy megértéssel, szeretettel fogadják a szükségben lévő embereket. 

 

A gyülekezet emellett rendszeresen végez szolgálatot a környékbeli utcákon is. Célunk, hogy vidám és bátorító énekeinkkel eljuttathassuk Isten örömüzenetét a gyülekezetünk környezetében élők számára is. Hálásak vagyunk, amikor énekeinkkel örömet szerezhetünk a járókelőknek, babáikat sétáltató szülőknek, gyermekeknek, és ha meghívásunkat elfogadva a környezetünkben élők is ellátogatnak templomunkba.