Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Média misszió

„Azért a hit hallásból van, a hallás pedig Isten igéje által.” (Róma 10, 17)

Az Emberbarát Alapítványnak 2012 ősze óta van lehetősége arra, hogy a Pax Televízióban heti rendszerességgel élő adás keretében felvilágosítást és segítséget nyújtson szenvedélybetegséggel kapcsolatos kérdésekben az érintetteknek illetve az érdeklődőknek.

2013 februárjában a Mindenki Temploma  Gyülekezete is lehetőséget kapott arra, hogy három különböző műsor keretében a templom falain kívül is hirdethesse Isten Igéjét a körülbelül másfél millió nézővel rendelkező Pax Televízióban.

 

Ez a lehetőség hatalmas felelősség és nagy megtiszteltetés is, amire gyülekezetünk lelkipásztorai és mögöttük állva az egész gyülekezet is örömmel mondott igent. A gyülekezet lelkes tagjaiból Bereczki Sándor lelkipásztor vezetésével megalakult a Verbum Stúdió, amely a műsorok gyártásával foglalkozik, a felvételtől a vágáson át, egészen a kész műsor leadásáig. A stábon kívül az egész gyülekezet is komoly és fontos szolgálatának tekinti ezt a missziós tevékenységet, hiszen mindenki hozzájárul valamivel a szolgálat sikeréhez, amely az evangélium, az örömhír minél több emberhez való eljuttatását jelenti.

A szombat esténként tartott evangelizációs  istentiszteleten kívül két ifjúsági műsort is láthatnak a televíziónézők, heti többszöri ismétléssel.

Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk már ismerősöktől és ismeretlenektől, akik igazi, lelki táplálékot nyertek műsorainkból, olyat, amilyenre valóban vágytak.fake watches

A honlap főoldalán naprakész tájékoztatást adunk a közvetített műsorokról és azok tartalmáról, emellett minden érdeklődőt szeretettel várunk Templomunkban.