Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Elkötelezettség a szenvedélybetegek felé

A Mindenki Temploma Gyülekezetének vezetősége  és tagjai évtizedek óta elkötelezettek a hátrányos helyzetűek felkarolásában. Komoly példája ennek, hogy 1989 és 1990 során teaház és hajléktalan szálló keretében a gyülekezet mintegy 8000 – a társadalom perifériájára szorult – embernek nyújthatott orvosi, jogi, szociális, segítséget, valamint adhatott át kulturális és spirituális értékeket.

A szenvedélybetegek felé végzett szolgálat a gyülekezet célkitűzése, ennek érdekében együttműködik az 1989-ben létrehozott Emberbarát Alapítvánnyal, hogy testi-lelki-szellemi támogatást nyújtson  az Alkohol- és Drogrehabilitációs Intézmény hálózat szenvedélybeteg gondozottjainak. A 123 beteget hosszú távú bentlakásos formában ellátó 40 fős alapítványi munkatársi gárdából sok szakember a Mindenki Temploma Gyülekezetének is tagja, és a gyülekezet lelkipásztorai egyúttal az Alapítvány vezetői is. A gyülekezet tagjai közül sokan önkéntesként is részt vesznek az Alapítvány embermentő munkájában.

2007-ben szintén a Gyülekezet tagjai hozták létre az Emberekért Alapítványt, amely főként a fiatalok egészséges életmódra neveléséért érezve felelősséget, a prevenciót tűzte ki célul.

Az Alkohol- és Drogrehabilitációs Központtal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért látogass el az Emberbarát Alapítvány honlapjára.watches replica australia