Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Szerdai imaóra és bibliai tanítás

Szerda délutánonként 17:00 és 19:00 óra között van a gyülekezet tagjainak hét közi imaalkalma. Ezeken az összejöveteleken mindig sok áldást nyerünk, és sokszor átéljük együtt, hogy a hét forgatagából kiszakadva felfrissülhetünk Isten jelenlétében. Hisszük, hogy kulcsfontosságú az, hogy időt szakítsunk a közös imádságra, ezért ezekre a bensőséges alkalmakra szeretettel várunk minden gyülekezeti tagot. 

Szerda esténként ezen kívül lelkipásztoraink online bibliai tanítással is jelentkeznek, melyekben a hívő életet, családokat érintő fontos gyakorlati kérdésekhez kaphatunk iránymutatást. Az online tanítások elérhetők közvetlenül lelkipásztoraink Facebook oldalán és a honlap hírei között is, az "ONLINE ISTENTISZTELETEK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ VIDEOFELVÉTELEI" című cikkekben.