Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Vasárnapi iskola

Vasárnaponként 10-12 óráig külön  foglalkozunk az 5-12 éves korú gyermekekkel. Ebből a két órából az első óra jelenti a játékfoglalkozást (kötetlen vagy irányított formában), a második óra pedig a tanítást foglalja magában.

A gyermekek énekeket tanulnak, majd egy bibliai történetet dolgoznak fel kérdések alapján, olykor színezőlapok segítségével. Pedagógusok és segítők foglalkoznak a gyermekekkel, hetenkénti váltásban, tanterv alapján. A biztató szó és a dicséret mellé gyakran "nasi falatok" is járnak, a gyerekek örömére. Bárhonnan várjuk azokat a gyermekeket, akiknek szülei fontosnak tartják gyermekük jellembeli, erkölcsi fejlesztését is. Hisszük és tapasztaljuk, hogy a bibliai történetekkel való foglalkozás maradandó, pozitív nyomot hagyhat egy gyermek lelkében.