Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Gyermek-megőrző

Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Istennek országa. (Jézus – Márk evangéliuma 10,14)

Templomunkban az Istentiszteletek ideje alatt gyermekmegőrző működik. Egy kellemes, meleg, világos, szőnyegezett helységben, kedves segítők közreműködésével a kisgyermekek szabadon játszhatnak, ehetnek, ihatnak. Egy járóka is rendelkezésre áll csecsemők részére, valamint pelenkázásra is van lehetőség.

Kisebb vagy szüleikhez  jobban kötődő gyermekek esetén anya vagy apa is bent tartózkodhat a gyermekmegőrzőben, ahol hangosítás révén hangfalakon keresztül hallható mindaz, ami a templomban elhangzik, valamint egy méretes üvegablaknak köszönhetően láthatóak is az események. 

 

Gyermekeink jól érzik magukat itt, kortársaikkal már zsenge korukban összeismerkedhetnek, szokják a templom, a közösség szeretetteljes légkörét. 

Előfordul – különösen koncertek során – hogy a nagyobbak az üvegablak előtt ágaskodnak, hogy a számukra tetszetős énekeket előadó ének- és zenekart ők maguk is lássák, az énekeket velük dúdolják,  táncolják. Egyébként meg autóznak, vonatkoznak, kirakóznak, társasjátékoznak, rajzolnak, sátoroznak, ropogtatnak, jó időben a kis udvaron szaladgálnak, libikókáznak és hintáznak.

A szülők is szorosabb közösségbe kerülnek egymással. Mindannyiunk számára fontos, hogy a közösségünk elkövetkező generációja is megismerje Isten hatalmas szeretetét, a közösség erejét és jelentőségét, így a kicsik számára is természetessé válik, hogy ő és a családja hová tartozik.