Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Lelkipásztori köszöntő

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki  Temploma Gyülekezetének honlapján.

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.

Legyél bár fiatal, vagy idős, aktív vagy nyugdíjas, szegény, vagy gazdag, vidám vagy gyászoló, hívő vagy nem hívő, szívesen folytatunk párbeszédet Veled, kérdéseidre válaszolunk legjobb tudásunk szerint. A Bibliából nyert üzenet alapján készek vagyunk együttkeresni Veled a legjobb megoldást az élet útvesztőiben, ha igényled ezt.

Barátsággal befogadunk a napi bibliaolvasó  körünkbe is, és köszönettel vesszük, ha Te is megírod, hogy milyen üzenetet kaptál a napi igéből.

Mit várhatsz még tőlünk? A kilátástalanság idején bátorítást, a kétségek között lelki támogatást, lelkigondozást is. Útitársad szeretnénk lenni a Krisztus szeretetével. Meghallgatunk és imádkozunk Veled és érted.

Becsületes kereső vagy? Nem hiszel, vagy mélyebbre szeretnél jutni a hitben? Buzgóbban szeretnél szolgálni? Próbáljuk meg együttkeresni ezekre a kérdésekre a választ.

Örömmel vesszük, ha személyesen is fel akarod venni velünk a kapcsolatot. Bármikor ellátogathatsz honlapunkra, vagy eljöhetsz közénk, mindenkor szívesen látunk, s ha templomunkban koncert lesz, mindig értesítünk róla, ha érdekel.

Egy bibliai idézettel nyitjuk meg a honlapunkat: „Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, ha valaki hisz benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János evangéliuma 3,16.)

Sok áldást kérek életedre! Tisztelettel:

Bereczki Sándor
    lelkipásztor

Budapest, 2015. január