Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Mindenki Temploma 25 – Jubileumi Hálaadó Istentisztelet (dec. 7.)

Mindenki Temploma 25 – Jubileumi Hálaadó Istentisztelet (dec. 7.) A Magyar Pünkösdi Egyház Mindenki Temploma Gyülekezete 2014-ben 40.000 Ft támogatást kapott a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzattól, melynek célja jubileumi megemlékezés – azaz hálaadó istentisztelet – tartása a Mindenki Templomának 25 éves működése címén.

A programot 2014. december 7-én valósítottuk meg.

A megnyitó beszédet dr. Mátrai Gábor, a X. ker. Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Humán Ügyekért Felelős Bizottság elnöke tartotta.

Bereczki Sándorné lelkipásztor vetítéssel illusztrálva emlékezett vissza a 25 évre.

Bereczki Sándor lelkipásztor ünnepi beszédben köszönte meg a gyülekezeti tagoknak a hűséges szolgálatot, majd a Presbitérium köszöntötte a gyülekezet vezetőit.

A programban közreműködött – a Gyülekezet ének és zenekarán kívül – Roland Nelsson svéd misszionárius harsonán.

A megemlékezés után szeretetvendégséget rendezett a Gyülekezet. A pénzügyi beszámoló szerint ennek költségét a pályázati támogatásból fedeztük.

A programon részt vettek a Mindenki Temploma Gyülekezetének vezetősége, tagjai és a meghívott vendégek. A résztvevők száma 500 fő volt.

A program idejére elkészítettük a Mindenki Temploma jubileumi gyülekezeti hírlevelét, értékes tartalommal.