Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás május elsején

Gyülekezeti kirándulás május elsején A szerdára eső munkaszüneti napon a Csúcs-hegyre mentünk kirándulni a közösséggel. Hálát adunk Istennek ezért az örömteli, áldott együttlétért!

Az ÚR gyönyörű kitándulóidővel ajándékozott meg minket és a nap délelőttjén örömmel tettük meg a körülbelül 6 kilométeres körtúrát a Csúcs-hegy erdőiben és Gercse mezőin. Útközben jókat beszélgettünk és sokat gyönyörködtünk az üde zöld természetben. Egy pihenőre megálltunk a Virágos nyereg tisztásán, majd Gercse árpádkori temploma előtt is. A bográcsozás helyszínére kora délután érkeztünk, ahol Ági néni jóvoltából már vált minket a gőzölgő palócleves. Volt elég mindannyiunk számára, ami nagy dolog, mert délutánra már 85-en voltunk együtt. Ebéd után Aurél egy igazi erdélyi specialitást, miccset sütött grilltárcsán, és amíg az készült, a tűz körül ülve igazi lelki együttlétben volt részünk. Énekeltünk, személyes bizonyságtételek hangzottak el, és Sándor bácsi és Ági néni is megosztotta gondolatait az ige körül. Sándor bácsi a napi igét fejtette ki:  "Szeresd az URat, a te Istenedet, hallgass szavára, és ragaszkodj hozzá, mert így élhetsz..." (5 Mózes 30,20) Ági néni pedig a Krisztusi szeretetről beszélt. A délután folyamán még sokat beszélgettünk és a gyerekek is nagyon jól érezték magukat: szaladgáltak, fára másztak és játszottak Csoki kutyával. Hála és köszönet legyen Istené, aki ilyen élményekkel és áldásokkal teli nappal ajándékozott meg bennünket!