Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Szabolcs naplója

Szabolcs naplója Majd 400 rákosmenti diák nézte meg az Emberbarát Alapítvány prevenciós előadását a Vigyázó Sándor Művelődési Központban

Az Emberbarát Alapítvány együttműködve Rákosmente Önkormányzatával és a Kelet-Pesti Tankerületi Központtal majd 400 kerületi, 7. és 8. évfolyamos diáknak mutatta be a Vigyázó Sándor Művelődési Központban a „Szabolcs naplója” című prevenciós előadást, amelyet a rehabilitációban résztvevő fiatalok adtak elő.

Az előadást a kerületi diákok és tanárok mellett megtekintette dr. Füzesi Péter, Rákosmente alpolgármestere, Horváth Lajos, Rákosmente rendőrfőkapitánya, dr. Hicz János, a Kelet-Pesti Tankerületi Központ igazgatója, Tamásné Kiss Adrienn, a Rákosmenti Életfa Humán Segítő Szolgálat vezetője, és Bereczki Sándorné, az Emberbarát Alapítvány vezetője.

A Rákosmente Önkormányzata honlapján található hír ide kattintva tekinthető meg!