Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Elérhető a 2024. évre a Bibliaolvasó kalauz és a Napi Ige 2023 androidos mobil alkalmazás 2024-re való frissítése.

Elérhető a 2024. évre a Bibliaolvasó kalauz és a Napi Ige 2023 androidos mobil alkalmazás 2024-re való frissítése.

Dávid király sokszor elbukott, de mindig talpra állt. Az ellenség örült, hogy elesett, és azt gondolták sokan, hogy nem fog talpra állni soha többé, de megújult a hite. Mi volt ennek a titka? Dávid király ezt mondta: „Szívembe zártam beszédedet, hogy ne vétkezzem ellened.” (Zsoltárok 119,11) Ha Isten Lelke és igéje lakozik bennünk, nem leszünk gyümölcstelenek. Felszabadulunk a szeretetre és lesznek győzelmeink a sátán elleni harcainkban.

Ezek Bereczki Sándor lelkipásztor gondolatai a 2024. évre közzétett Bibliaolvasó kalauzhoz.

A Bibliaolvasó dokumentuma ide kattintva érhető el a gyülekezeti honlap szövegtárában.

A közös bibliaolvasás egyszerűbbé tétele érdekében készült el a Napi Ige 2023 nevű mobilalkalmazás is, mely az android operációs rendszerű okos eszközökön működik. Az alkalmazás az alábbi linken elérhető telepítő fájl letöltése és telepítése után indul el. Fontos kiegészítő információ, hogy a telepítéshez az operációs rendszer beállításaiban engedélyezni kell az ismeretlen forrásokból való fájl telepítését is. Sok örömet kívánunk az alkalmazás használatához!

A Napi Ige 2023 nevű mobilalkalmazás ide kattintva tölthető le.

Figyelem! A "Napi Ige 2023" internet elérés esetén automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül frissül a 2024-es évre! A frissítés után az alkalmazás az egész 2024-es évre tárolja az igehelyeket, ezután internet elérés nélkül is használható igeolvasásra (a hozzászólások elolvasására persze nem).