Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to aaawatchesreplica.co.uk
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás Katalinpusztára

Gyülekezeti kirándulás Katalinpusztára A november 1-jei napsütésben a Szendehely melletti Katalinpusztai Kirándulóközpontot látogattuk meg. Bennünket is meglepett, de a gyerekekkel együtt körülbelül pont 100-an voltunk együtt. Hálásak vagyunk Istennek ezért a szép napért!

A nagyságrendileg 6 km hosszú Gyadai tanösvény végigjárása után Bárdos főorvos úr bográcsban készített finom ebédet, ami később az utolsó cseppig elfogyott. Míg főtt az ebéd, közösen énekeltünk és az Ézsaiás könyve 43. rész 2. versét olvastuk fel: "Ha vízen kelsz át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok nem sodornak el. Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg, a láng nem éget meg." Fontos üzenetet találtunk az igében.

Szeretetteljes együttlétünk volt, rengeteg értékes beszélgetéssel, élménnyel, mozgással! Hálásak vagyunk Istennek a testvéri közösségért és ezért a csodálatos napért!