Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Május elsejei gyülekezeti kirándulás

Május elsejei gyülekezeti kirándulás A gyönyörű természeti környezet és a sok jó beszélgetés mellett az a legjobb a gyülekezeti kirándulásokban, hogy megélhetjük az összetartozás, Isten népéhez tartozás örömét. Ezúttal közel 75-en részesültünk ebben a megtapasztalásban, ahogyan meglátogattuk a pilismaróti Miklós-deák vögyét.

Az Úr kellemes tavaszi napsütéssel ajándékozott meg bennünket, és imameghallgatásként éltük meg azt is, hogy miközben az autóút során a Pilis számos más pontján tömegekkel találkoztunk, mi szinte zavartalanul járhattuk végig ezt a völgyet. A körülbelül 8 kilométeres séta döntően a széles erdészeti úton vezetett, de egy részen izgalmas erdei ösvényen is jártunk. A tavak melletti tűzrakóhelyen igazi közös munka eredményeképpen bográcsos slambuc készült, ami valamennyiünknek nagyon ízlett. Ebéd után arra is volt mód, hogy hosszabban elcsendesedjünk, beszélgessünk az ige körül. Pál apostol Rómabeliekhez írt levelén gondolkodtunk és néhány "lelkigondozói kérdésre" kerestük a válaszokat. Többször énekeltünk is, az egyik dal az egyik közelmúltban megtért testvérnek szólt. Hála legyen az Úrnak ezért a kivételesen szép, élménydús, áldásos napért!