Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to https://dqwatches.com
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Március 15-i gyülekezeti kirándulás

Március 15-i gyülekezeti kirándulás Március 15-én bográcsgulyásos ebéddel egybekötött gyülekezeti kirántulásra mentünk a Pilisszentiván melletti Jági tanösvényhez. Az Úr meghallgatta az imádságainkat, mert az előrejelzések ellenére egész jó viszonyok között kirándulhattunk, és egy nagyon szép, áldott napot töltöttünk együtt!

Szerda délelőtt 45-en indultunk neki a tervezett túrának, még két kutya is kísért bennünket, akiket a gyerekek nagy népszerűsége övezett. Bár a meteorológia 80 km/h sebességű szelet és a nap során ismétlődő esőt, hózáporokat jelzett előre, nagy imameghallgatásként éltük meg, hogy eső egy csep sem esett, és a szél is egészen mérsékelt volt. A kezdetben kalandos, majd nagyrészt kényelmes séta után délután 2-re érkeztünk vissza az autókhoz, ahol közös munkával finom bográcsgulyást készítettünk. Amíg a tartalmas leves főtt, Sándor bácsi és Ági néni rövid igei üzenettel is szolgáltak. Lelkipásztoraink arról az igei gondolatról beszéltek, hogy ami az Úrtól van, az áldott. Ábrahám szolgája is ezt ismerte fel, amikor feleséget keresett Izsáknak: "az Úrtól van ez a dolog" (1 Mózes 24,50) Hálásak vagyunk Istennek, hogy sok tartalmas beszélgetéssel és közös élménnyel ajándékozott meg bennünket.

Constellation has a 66-year history and is one of OMEGA's oldest collections. Since its inception in 1952, the Constellation series has undergone aesthetic changes, from the "Pie-pan" dial of the 1950s to the ultra-thin quartz watches of the 1970s, to the Manhattan constellation and its iconic claws in 1982. Today, many Constellation models are equipped with an observatory movement,replica watches a tribute to the tradition of luxury and precision. In this article, we will look back at the history of the Omega Constellation and explore how this immortal series was born, evolved and developed, and gained a unique star appeal.