Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

A Mindenki Temploma YouTube csatornája

A Mindenki Temploma YouTube csatornája Nézzenek minket a Mindenki Temploma YouTube csatornáján is, és iratkozzanak fel csatornánkra, hogy rendszeresen láthassák új videóinkat!

A Mindenki Temploma YouTube csatornáján hetente jelentkezünk friss tartalmakkal. Friss igehirdetéseket hétfőn és csütörtökön este láthatnak.  Szerdai tanítások címmel elérhető minden szerdán a már megszokott online tartalom, amelyben egy ige témája mentén mondja el tanításait Bereczki Sándor és Bereczki Ágnes.

Gyermekeknek a Bibliáról címmel itt is látható Gyermekevangelizációnk (elérhető itt), érdekes bibliai történekekkel a kicsik számára. A Mindenki Temploma énekkara által a gyülekezeti alkalmakon elhangzott keresztény énekek is megtalálhatok itt egy gyűjteményben, ahogy a keresztény gyermekdalok is csoportba vannak szedve a gyerekek számára. A Mindenki Temploma koncertjei (elérhető itt) és a Televíziós műsoraink arcív anyaga is fellelhető az oldalon. 

Az oldal itt tekinthető meg: MindenkiTemploma - YouTube. A feliratkozók számára napi értesítés érkezik az új videókról.

A képernyőkép nagy méretben ide kattintva nézhető meg.