Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to https://dqwatches.com
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Elérhető a 2023. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás

Elérhető a 2023. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás

A Biblia olyan, mint egy nagy kincsestárház, a kulcs hozzá az élő hit Jézus Krisztusban, a Megváltóban. Ha bizalommal olvassuk Isten szavát, akkor megnyílik előttünk a Szentlélek világosságában és személyesen szól hozzánk az Úr.

Ezek Bereczki Sándor lelkipásztor gondolatai a 2023. évre közzétett Bibliaolvasó kalauzhoz.

A Bibliaolvasó dokumentuma ide kattintva érhető el a gyülekezeti honlap szövegtárában.

A közös bibliaolvasás egyszerűbbé tétele érdekében készült el a Napi Ige 2023 nevű mobilalkalmazás is, mely az android operációs rendszerű okos eszközökön működik. Az alkalmazás az alábbi linken elérhető telepítő fájl letöltése és telepítése után indul el. Fontos kiegészítő információ, hogy a telepítéshez az operációs rendszer beállításaiban engedélyezni kell az ismeretlen forrásokból való fájl telepítését is. Sok örömet kívánunk az alkalmazás használatához!

A Napi Ige 2022 nevű mobilalkalmazás ide kattintva tölthető le.

 

Das Panda Dial wurde Mitte des 20. Jahrhunderts eingeführt und gibt es seit 60 Jahren. Dieser Name bezieht sich auf das Chronographen-Zifferblatt mit wei?em Hintergrund und schwarzem Hilfszifferblatt,replica vacheron constantin dessen klassisches Erscheinungsbild über Jahrzehnte hinweg geblieben ist. In diesem Artikel stellen wir vier moderne Luxusuhren vor, die mit ?Panda Disk“ entworfen wurden.