Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Want a quality swiss replica watch? Welcome to aaawatchesreplica.co.uk
Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Meghívó a karácsonyi koncertre

Meghívó a karácsonyi koncertre 2023. december 16-án, szombaton 17 órától jótékonysági karácsonyi koncerttel készülünk a Mindenki Templomában, amire nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!

Advent időszakában, a karácsonyi koncert igazi ünnepi alkalma a gyülekezetnek, melyre nagy szeretettel várjuk valamennyi barátunkat, ismerősünket, illetőleg minden érdeklődőt. Az est során tucatnyi adventhez, karácsonyhoz kötődő ének hangzik el a gyülekezet zenekarának és kórusának előadásáan. Elhangzik továbbá lelkipásztoraink adventi üzenetet hordozó igehirdetése.

A belépés díjtalan, ugyanakkor az alkalom végén lehetőséget biztsítunk az önkéntes adakozásra. Az adományokat jótékony célra, a gyülekezet Missziós Házának kialakítására fordítjuk. A Missziós Házban jelenleg gyermekfoglalkozások zajlanak, a későbbiekben pedig - többek között - közösségi tér, konyha, stúdió is kialakításra kerül.

A koncert után szeretetvendégséggel várjuk minden kedves vendégünket!

A meghívó nagy méretben ide kattintva nyílik meg!