Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Életképek az október 22-i gyülekezeti kirándulásról

Életképek az október 22-i gyülekezeti kirándulásról Október 22-én, szombaton a Pilisszentkereszt melletti Dera-szurdokba kirándultunk. Hála legyen Istennek ezért a jól sikerült, szép napért!

A kirándulásra reggel 9 órakor indultunk el a templomunk elől, és autókkal mentünk a szurdok bejáratánál fekvő parkolóig. Innen egy 9 km-es körtúrát tettünk meg, aminek az utolsó szakaszán jöttünk keresztül a gyönyörű őszi színekben pompázó Dera-szurdokon.  Az előző napokban sokat imádkoztunk azért, hogy az időjárás megfelelő legyen a kiránduláshoz, és az Úr felettébb meghallgatott bennünket, mert szinte egész nap nagyon kellemes, derengő napsütésben volt részünk. A parkolóba visszaérve igazi összmunka révén született meg a bográcsos lecsó, ami nagyon jól sikerült. Közel ötvenen voltunk együtt, és rengeteg jó beszélgetés alakult. Hála legyen az Úrnak ezért az áldásos együttlétért!