Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Húsvét hétfői gyülekezeti kirándulás

Húsvét hétfői gyülekezeti kirándulás Igazi közösségépítő együttlétben volt részünk húsvét hétfőn, amikor közel ötvenen a pilisi Lajos-forrástól tettünk meg egy változatos körtúrát

Hálásak voltunk Istennek, mert a kedvezőtlen időjárási előrejelzések ellenére kirándulásra alkalmas időt adott nekünk, meglepően sok napsütéssel. A 10,5 km hosszú körtúra változatos helyeken vezetett végig, a Vasas-szakadék érintésével a Kő-hegyre kapaszkodtunk fel, majd a Petőfi-pihenő panorámájának megcsodálása után visszatértünk a Lajos-forráshoz, ahol a bográcsban hamar elkészült az ízletes csülkös bableves. Krisztus feltámadásáról is megemlékeztünk, énekeltünk közösen, majd Sándor bácsi a feltámadás jelentőségéről beszélt. Köszönjük az Úrnak a Vele és egymással való közösség örömét.