Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Szenvedélybetegséggel kapcsolatos filmek

Szenvedélybetegséggel kapcsolatos filmek Az Emberbarát Alapítványnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával a KAB-KEF-20-0018 programja részeként lehetősége nyílt a szenvedélybetegséggel kapcsolatos filmek elkészítésére.

Tisztelt Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy az Emberbarát Alapítvány öt témában készített szenvedélybetegséggel kapcsolatos filmeket rövidebb és hosszabb verzióban.  A filmek célja, hogy a szenvedélybetegek kezelésében használt komplex terápiát, a kezelési módszereket és hatásukat bemutassa az Emberbarát Alapítványnál folyó 30 éves munka „jó gyakorlatán” keresztül. A területen dolgozó szakemberek bepillantást nyerhetnek az ellátás mindennapjaiba, ezáltal gördülékenyebb lehet klienseik bevonása a terápiába, illetve felkészülhetnek visszatérésükre.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával a KAB-KEF-20-0018 programja részeként készült.

Kérjük, töltsék le filmjeinket, tekintsék meg őket, továbbítsák azok felé, akik érintettek ebben a problémában, vagy szerepet vállalnak a megoldásban!

Várjuk visszajelzéseiket az emberbarat@emberbarat.hu email címre.

 

A filmek elérhetőek az Emberbarát Alapítvány honlapján: http://www.emberbarat.hu/index.php?content=video

 

Tisztelettel:

Bereczki Sándor

lelkipásztor