Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Regi és Gergő házasságkötése

Regi és Gergő házasságkötése Február 5-én Regi és Gergő életre szóló szövetségkötésének lehettünk tanúi a Mindenki Templomában. Jó volt osztozni az ifjú pár örömében!

"Bement azért, hogy velük maradjon" (Lukács 24,29) hirdette az igét Bereczki Sándor lelkipásztorunk az ifjú pár részére az emmausi tanítványok történetéből. Ezek a tanítványok bár ketten indultak el a közös úton, de közben átélhették, hogy maga a feltámadt Jézus Krisztus csatlakozott hozzájuk út közben. Hisszük, hogy az Úr jelenléte elkíséri majd Regit és Gergőt is közös útjukon.

Ági néni köszöntésében a Példabeszédek könyve 4. rész 23. versét helyezte a fiatalok szívére: "Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet." Öröm volt együtt ünnepelni az ifjú párral, halanni fogadalomtételük szavait, áldást kérni az életükre!

Az egész gyülekezet nevében sok boldogságot kívánunk Regi  és Gergő közös életére!