Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás október 30-án

Gyülekezeti kirándulás október 30-án Hosszú szünet után ismét sor került gyülekezeti kirándulásra, melyet ezúttal a Budakeszi Arborétumhoz szerveztünk. Az időjárás és az őszi fák színpompája gyönyörű volt, és még talán ennél is nagyobb örömet okoztak a találkozások, a közösség gyakorlása.

A találkozó reggel 10 órakor volt, a Hidegvölgyi pihenő parkolójában. Innen indultunk el, hogy körülbelül 3,5 km táv és 250 m szintkülönbség legyőzése után eljussunk a Budai-hegység legmagasabb pontján álló Csergezán Pál kilátóba. Útközben egy különlegesen szép panorámát nyújtó helyen, a Tarnai pihenőnél gyűjtöttünk erőt. A kilátás innen is, és a csúcson is külünlegesen szép volt, menet közben számos jó beszélgetésre került sor.

Miután visszaértünk a Hidegvölgyi Parkolóhoz, az innen 5 percre található Budakeszi Arborétumot látogattuk meg. Erre a délutáni sétára csatlakoztak hozzánk lelkipásztoraink, és még több testvér. A kert játszóterét nagyon élvezték a gyerekek és felnőttek egyaránt. Sándor bácsi a Példabeszédek könyve 12. rész 25. versét hozta lelki üzenet gyanánt, arról, hogy "Útbaigazítja felebarátját az igaz". Körülbelül negyvenen voltunk együtt, nap végén valamennyien sok örömmel és hálával tértünk haza.