Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Lelkipásztori üzenet az online gyermek-istentiszteletkről

Lelkipásztori üzenet az online gyermek-istentiszteletkről Kedves Szülők! Hirdetjük a honlapon, PAX Tv műsorán és a gyülekezeti Facebook csoportban egyaránt elérhető gyermekalkalmakat.

Szeretettel köszöntöm a Kedves Szülőket!

Minden héten készítünk a gyerekek részére egy 30 perces bibliai filmet, melyen 8-10 személy dolgozik napokig, mire elkészül. Ezt az anyagot akkor tudnák leginkább hasznosítani, ha anyuka vagy apuka a gyerekekkel együtt néznék meg a filmet, és a megtekintés után átbeszélgetnék a bibliai történetet. Kérdéseket tennének fel, hogy mit értettek meg, el tudnák-e mondani a tartalmát a történetnek. Megkérdezhetnék, hogy melyik szereplő tetszett nekik és miért. Együtt mondják el az aranymondást, és imádkozzanak együtt néhány mondatban. Énekeljenek együtt. Végül valamivel jutalmazza meg valamivel a gyerekeket. Egyébként gyermek-istentiszteleten mi is ezt tesszük. Szerettessék meg gyerekeikkel a bibliai történeteket. A gyerekek, sőt az egész család sok áldást nyer ebből.

Szeretettel:

Bereczki Sándor lelkipásztor