Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Új videók a honlapon és a gyülekezeti YouTube csatornán

Új videók a honlapon és a gyülekezeti YouTube csatornán Az elmúlt napokban elkezdődött a gyülekezeti honlap VIDEÓTÁR felületének feltöltése. Ezzel párhuzamosan megújításra került a gyülekezeti YouTube csatorna, ahol minden gyülekezeti videó szintén elérhető lesz.

A tervek szerint a jövőben folyamatosan bővülni fog az interneten elérhető gyülekezeti vidóanyag, ezért folyamatosan érdemes lesz nyomon követni a változásokat.  A célunk az, hogy minél szélesebb körben osszuk meg azokat az áldásos igehirdetéseket, bizonyságtételeket és énekeket, melyek a templomunk falai között hangzottak el. Hisszük, hogy ezzel sokaknak örömet és áldást közvetíthetünk majd.

A feltöltött videók az alábbi módokon érhetőek el:

  • A VIDEÓTÁRban, mely gyülekezeti honlap Médiatár/Videótár felületén érhető el, valamint
  • A gyülekezeti YouTube csatornán, a MindenkiTemploma csatornáján

A feltöltött énekekből, illetve a teljes evangelizációkból lejátszási listák is készülnek, melyek a linkre kattintva szintén elérhetőek. A lejátszási lista olyan videó-füzért jelent, ahol a feltöltött videók automatikusan elindulnak egymás után.

Mindenkinek áldásos videónézést kívánunk!