Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Életképek a családos gyülekezeti táborból

Életképek a családos gyülekezeti táborból Örömmel tudatjuk, hogy a balatonaligai nyári családos táboron sok szülő és gyermeke vett részt. Naponta kétszer volt istentisztelet, külön a gyerekeknek és külön a szülőknek. Nagyon áldásos hosszú hétvége volt!

Az alkalmak során bibliai családokról beszélgettünk (Ábrahám, Izsák, Lót, Józsué, vagy az újszövetségi Kornéliusz százados családja), és az egyik vezérige volt: "Menjetek be a szoros kapun...".

Egy kislány, Kiara kérte, hogy Sándor bácsi imádkozzon vele a megtérésért, de többen is készítették a szívüket, hogy Jézus lépjen oda be. 

Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy a családos alkalom napjai alatt megerősített minket az iránta való, és az egymás iránti szeretetben! Köszönjük a sok szolgáló testvérnek is, aki lehetővé tette mindezt!