Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Online bibliakörök szombat este 18 órától

Online bibliakörök szombat este 18 órától Január 9-én férfi, 16-án női bibliakörre kerül sor, melyre lelkipásztoraink szeretettel várnak minden testvért. Ragadjuk meg a testvéri közösség gyakorlásának ezeket a kivételes lehetőségeit!

Az online bibliakörök konferenciabeszélgetés szerű formában zajlanak. A csatlakozáshoz nem kell más, csak egy interneteléréssel rendelkező számítógép vagy telefon, és a csatlakozási kód ismerete, amiről előzetesen e-mailes értesítést kap minden érdeklődő. Az alkalmak a Google Meet alkalmazáson keresztül zajlanak, mely webes felületen is elérhető, de ingyenesen le is tölthető az általunk használt eszközre.

A tapasztalatok szerint ezek a bibliakörök nagyon jó lehetőséget adnak arra, hogy elmélyüljünk a lelkipásztoraink által hozott igei üzenet mellett, egymás hite által épüljünk, gyakoroljuk a lelki közösséget, és a kapcsolatot tartsunk egymással. Hívogassuk, segítsük egymást, hogy minél többen részt vehessünk ezeken az alkalmakon!