Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Elérhető a 2021. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás

Elérhető a 2021. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás Bízunk benne, hogy gyakorlati segítséget nyújt a Biblia közös olvasásához a közzétett alkalmazás és dokumentum.

"Ha imádkozva elcsendesedünk Isten igéje fölött, a Szentlélek segítségünkre siet, és közli velünk az Úr üzenetét és akaratát. Mivel nem emberi bölcsességet keresünk a Bibliában, hanem magát az Urat, ezért megtaláljuk Őt. Az Úr szóba áll velünk. Ez egyáltalán nem természetes dolog. A nagy és végtelen Úr, a megfeszített és feltámadott Krisztus kijelenti önmagát nekünk. A kijelentett ige válik életté bennünk. Ami a szívünket megragadja, az gyógyít minket. Olykor megsebez, de be is kötözi lelkünket. Amikor alázatosan elfogadjuk leleplező szavait, fel is magasztal minket. Amikor kilátástalanságunk miatt erőt vesz rajtunk az aggodalom, fényt és szeretetet áraszt a szívünkbe. " - kezdődnek Bereczki Sándor lelkipásztor bevezető gondolatai a 2021. évre közzétett Bibliaolvasó kalauzhoz.

A Bibliaolvasó dokumentuma ide kattintva érhető el a gyülekezeti honlap szövegtárában.

A közös bibliaolvasás egyszerűbbé tétele érdekében készült el a Napi Ige 2021 nevű mobilalkalmazás is, mely az android operációs rendszerű okos eszközökön működik. Az alkalmazás az alábbi linken elérhető telepítő fájl letöltése és telepítése után indul el. Fontos kiegészítő információ, hogy a telepítéshez az operációs rendszer beállításaiban engedélyezni kell az replicas rolex ismeretlen forrásokból való fájl telepítését is. Sok örömet kívánunk az alkalmazás használatához!

A Napi Ige 2021 nevű mobilalkalmazás ide kattintva tölthető le.