Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Év eleji gyülekezeti nap

Év eleji gyülekezeti nap A MINDENKI TEMPLOMÁBAN 2020. január 19-én vasárnap gyülekezeti napot tartottunk, megéltük az Úr Jézus Krisztussal és az egymással való szeretetközösséget.

A beszélgetés alapjául a következő ige szolgált:

„Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik. Ugyan ki az közöttetek, aki ha kenyeret kér a fia, követ ad neki, vagy ha halat kér, kígyót ad neki? Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad jókat a ti mennyei Atyátok azoknak, akik kérik tőle? Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény, és ezt tanítják a próféták.” (Máté 7,7-12)

Jó volt együtt lenni az asztalok körül, sok testvér örömét, bizonyságtételét hallgathattuk meg. Bár jelen volt mindenféle korosztály, különleges figyelmet kaptak az idősebb testvérek, akik nagyon építő gondolatokat osztottak meg a közösséggel. Hálásan köszönjük a vendégség körül szolgálók szeretetét, várjuk a folytatást februárban!