Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás a Kárpát forráshoz

Gyülekezeti kirándulás a Kárpát forráshoz 2019. október 23-án, nemzeti ünnepünkön, a Pilis hegységben található Kárpát forráshoz kirándultunk el. Az idő nyarat idézően meleg volt, az erdő pedig gyönyörű színekben pompázott. Sokat épültünk Isten és egymás szeretete által.

A találkozó reggel fél 9-kor volt a templom előtt, és innen autókkal mentünk tovább a Pilisben található dömörkapui parkolóhoz. Dömörkapunál két részre oszlott a csapat: a babakocsisok, és a kényelmesebb utat választók az aszfaltos úton tették meg a Kárpát forráshoz vezető távot, míg a kalandvágyóbbak a Bükkös patak mellett haladó turistaúton érhettek el ugyanoda. A forrásnál rövid pihenőt tettünk, és úgy döntöttünk, hogy tovább indulunk a közeli Sikárosi rétre, ahol szikrázó napsütés várt ránk. A réten nyílt lehetőség a foci, röplabda és frizbi tudásunk csiszolására, de a pihenésre és beszélgetésre is. A rétről visszatértünk a forráshoz, és épreztük, hogy az ottmaradt testvérek jóvoltából már elkészült a finom bográcsos csülkös babgulyás. A nap során sok jó beszélgetésre is sor került, és örömet jelentett az együttlét. Végül imádságban köszöntük meg Istennek, hogy egy ilyen szép nappal ajándékozott meg bennünket.