Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Pünkösdi koncert a Mindenki Templomában

Pünkösdi koncert a Mindenki Templomában 2019. június 1-jén koncerttel készült a gyülekezeti ének- és zenekar a Pünkösd ünnepére. A jótékonysági esemény adományait az Emberbarát Alapítvány női szenvedélybeteg részlegének befejezésére ajánlotta fel a gyülekezet.

A koncert során 14 ének hangzott el a gyülekezet ének- és zenekarának előadásában, és lelkipásztoraink pünkösdi igehirdetése. Az igehirdetésekből megtudtuk, hogy Pünkösd már akkor elkezdődött, amikor a Szentlélek galamb alakban Jézusra leszállt, azonban ezzel nem ért véget. Miután Jézus véghezvitte a megváltást és az Atyához ment, elküldte a Szentlelket, Aki a felházban imádkozó tanítványokra lángnyelvek formájában szállt le és túláradó módon betöltötte őket. Sőt, a Pünkösd ma is fordulatot hozhat az életünkbe, mert élhetünk az Atyával, a Fiúval és a Szentlélekkel betöltött életet.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött, hogy velünk együtt ünnepeljen ezen a szép estén!