Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás a Lajos forráshoz

Gyülekezeti kirándulás a Lajos forráshoz Május elsején a Szentendrei hegységben található Lajos forráshoz kirándultunk. Hálát adunk Istennek ezért a szép, együtt töltött napért!

Valóban van okunk a hálaadásra, mert a kedvezőtlen időjárás előrejelzések ellenére nagyon kellemes tavaszi időben kirándulhattunk együtt, mintegy ötvenen. Különös öröm volt a számunkra, hogy a gyülekezeti tagok mellett sok érdeklődő barátunk is csatlakozott hozzánk. A Lajos forráshoz érve elfoglaltuk a tűzrakóhelyet a forrás melletti tisztáson, majd egy közel 8 kilométeres körtúrát tettünk meg. Hogy a túra mennyire volt nehéz, arról megoszlottak a vélemények, de az biztos, hogy még a közel 80 éves Józsi bácsi is teljesítette velünk az egész távot. A kirándulás után  kellemesen elfáradva érkeztünk vissza a tisztásra, ahol Tibi grillmesterként igazi tábortűzi grill ebédet készített valamennyiünknek. Ebéd után imádkoztunk, majd különböző csapatjátékokat játszottunk. Nagyon jó volt együtt lenni, közösségben az Úrral és egymással smiley