Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Elérhető a 2019. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás

Elérhető a 2019. évre a Bibliaolvasó kalauz és androidos mobil alkalmazás Bízunk benne, hogy gyakorlati segítséget nyújt a Biblia közös olvasásához a közzétett alkalmazás és dokumentum

"A Biblia olvasásával sok áldást nyerünk, ha nyitott szívvel és hittel tesszük. Egyrészt mélyebben megismerjük az Urat, Aki szeret minket, másrészt önmagunkat is megismerjük. Nőni fog az Isten iránti bizalmunk, és késztetve érezzük magunkat arra, hogy keressük a Megváltó Jézus Krisztust, az Urat, hogy mentsen meg minket a bűn és a kárhozat hatalmából, és fogadjon a gyermekévé." - kezdődnek Bereczki Sándor lelkipásztor bevezető gondolatai a 2019. évre közzétett Bibliaolvasó kalauzhoz.

A Bibliaolvasó dokumentuma ide kattintva érhető el a gyülekezeti honlap szövegtárában.

A közös bibliaolvasás egyszerűbbé tétele érdekében készült el a Napi Ige 2019 nevű mobilalkalmazás is, mely az android operációs rendszerű okos eszközökön működik. Az alkalmazás az alábbi linken elérhető telepítő fájl letöltése és telepítése után indul el. Fontos kiegészítő információ, hogy a telepítéshez az operációs rendszer beállításaiban engedélyezni kell az ismeretlen forrásokból való fájl telepítését is. Sok örömet kívánunk az alkalmazás használatához!

A Napi Ige 2019 nevű mobilalkalmazás  ide kattintva tölthető le.