Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Gyülekezeti kirándulás Törökmezőre

Gyülekezeti kirándulás Törökmezőre Örömteli napot töltött együtt a gyülekezeti kirándulócsapat november elsején a Börzsönyben. Hálásak vagyunk Istennek, hogy mindezt lehetővé tette a számunkra.

"A jótéteményben pedig meg ne restüljünk, mert a maga idejében aratunk, ha el nem lankadunk." (Galata 6,9) - olvastuk reggel a gyülekezeti közös bibliaolvasás során, és beszélt erről a versről Ági néni a nap zárásaként a tűzrakóhely mellett.

Nagyszerű volt átélni, hogy milyen sokan a jelenlevők közül komolyan vettük ezeket a sorokat, és megéltük azt, hogy jót tehetünk egymással a nap során. A kirándulásra kicsivel reggel kilenc replica orologi előtt indultunk el a gyülekezet elől, és körülbelül 10 órára érkeztünk meg Törökmezőre. Az idő kivételesen gyönyörű volt, derengő napsütéssel, közel 20 fokos meleggel. Törökmezőről egy közel 10 kilométeres körtúrát tettünk meg, ami nagyon szép tájakat érintett. Tavak mellett haladtunk el, erdőkön és mezőkön jártunk, középkori romokkal is találkoztunk. Törökmezőre visszaérkezve a csapat egy része focizni kezdett, míg a többiek a bográcsos bableves előkészítésén fáradoztak. Az eredmény nagyon finom lett, és a testvérek jóvoltából süteményekben sem volt hiány. Ebéd után még röplabdáztunk néhány fordulót, majd leültünk a parázsló tűzrakóhely köré imádkozni és beszélgetni az igéről. Hála legyen az Úrnak ezért a csodálatos napért!