Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Családos kirándulás Horvátországba, 2018.08.19-26.

Családos kirándulás Horvátországba, 2018.08.19-26. 2018. augusztus 19 és 26 között családos kiránduláson vettünk részt Horvátországban, az Isztriai-félszigeten, a gyülekezetünk tagjaival.

A hosszú utat autóbusszal tettük meg. Az egy hét alatt különböző kisvárosokba is ellátogattunk. Nagy érdeklődéssel tekintettük meg Pulában az Augusztus császár korában épített amfiteátrumot is.

Naponta reggel és este gyülekeztünk össze Bibliát olvasni és imádkozni. Három presbiter is velünk volt, akik nagyon áldásosan szolgáltak az igével. A szeretetteljes légkörben erősödtünk hitben, és mélyült a testvéri összetartozásunk is.

Vidám pillanatokban is volt részünk. A Pax Televízió részére is készítettünk felvételeket. Vasárnap nagy esőben indultunk vissza, a vendéglátó műanyag zsákokból készített nekünk esőkabátot. A helyzet azért nem volt annyira súlyos, mint egykor Málta szigetén.

Bereczki Sándor
lelkipásztor