Mindenki Temploma

Kedves Barátom!

Sok szeretettel köszöntelek a Mindenki Temploma Gyülekezetének honlapján.

 

Azzal a szándékkal hoztuk létre ezt a közösségi platformot, hogy  kapcsolatba léphess velünk, ha meg szeretnél minket ismerni. Rendszeresen hírt adunk  magunkról, hogyan élünk, és gondolkodunk a jelenvaló és elkövetkező világról.
Tovább olvasom

Mindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki TemplomaMindenki Temploma

Híreink

Sütőipari és Gyorspékségi Munkás vizsga, 2018.08.13.

Sütőipari és Gyorspékségi Munkás vizsga, 2018.08.13. Az Emberbarát Alapítvány Képző Intézménye 2017. október 16. és 2018. augusztus 10. között felnőttképzés keretében megszervezett sütőipari és gyors-pékségi munkás OKJ-s képzését 11 fő felépülőben lévő szenvedélybeteg sikeres vizsgával zárta a mai napon.

A képzésben résztvevők tudásával – melyet az Alapítvány Sütőüzemében szereztek – a négytagú vizsgabizottság elégedett volt, Az elnök beszédében hangsúlyozta, hogy különösen nagy örömmel nyújtja át a bizonyítványokat azoknak, akik a társadalomba való visszailleszkedésük érdekében valóban minden erejükkel felépülésükön dolgoznak, melynek része a szakmaszerzés is.


A vizsgát a Pesti Barnabás Szakgimnázium és Szakközépiskola szervezte meg. A képzést az Auchan áruházlánc támogatta, „Együtt az Ifjúságért” c. pályázat keretében immár második éve. Az Auchan részéről Tőkei Gergő, a Csömöri Áruház igazgatója köszöntötte a képzésben résztvevőket, és arra biztatta őket, hogy ne hagyják abba a tanulást, dolgozzanak szorgalmasan, és elmondta, hogy szívesen fogadják a jó munkaerőt sütőüzemükben is. Bereczki Sándorné, az Alapítvány titkára pedig az új életről és célokról beszélt. Ezt követően a résztvevők virággal és csokoládéval köszönték meg a vizsgabizottságnak, oktatóiknak, az iskola képviselőinek és az Alapítvány vezetőinek a fáradságos munkájukat.

Az Auchan Csömör szervezeti egységgel terveztük a pályázatot.